2777
2789
خدا رحمتشون کنه ای بابا ...خدا صبر بده بهتون چجوری با بیماریش کنار اومدید !؟ بی قراری نمیکردید

مرسی خدارفتگان شماروهم بیامرزه🌷 من ۱۸ سالم بود دکتر بهم نگفت سرطانه الکی گفت زخم مری ولی سرطان مری بود دوماه بیمارستان پیشش موندم وقتی می دیدم چه عذابی میکشه کاری از دستم بر نمیاد نابود میشدم الان بعد ۹ سال هنوزم درست نشدم و روحیه ام از اون موقع صفر شده از بس غصه مامانم و خوردم  یه سری مشکلات دیگه داشتم با ادم اشتباهی بودم  خودمم مریض شدم 

میگن یادشون کنید هدیه ای مثلا صلوات بفرستید که هنگام مرگ فرشته ی مهربانی سراغمون بیاد

تا حالا نشنیدم حتما از این ب بعد اگه قابل باشم انجام میدم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای میترسم

😐

میترسی صلوات بفرستی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مرسی خدارفتگان شماروهم بیامرزه🌷 من ۱۸ سالم بود دکتر بهم نگفت سرطانه الکی گفت زخم مری ولی سرطان مری ...

الهی ...

خدا بهتون صبر و آرامش بده و مادر رو رحمت کنه

خیلی خیلی متاسفم

دعا میکنم براتون ایشالا خوب میشید و خوشبخت

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

تا حالا نشنیدم حتما از این ب بعد اگه قابل باشم انجام میدم

روزیت بوده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مرسی خدارفتگان شماروهم بیامرزه🌷 من ۱۸ سالم بود دکتر بهم نگفت سرطانه الکی گفت زخم مری ولی سرطان مری ...

عزیزم خدا مادرتون رحمت کنه حتما جایگاهش بهشته باز خوبه روزای اخر کنارش بودی خودتو عذاب نده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است