2777
2789
عنوان

عروسی پسرخاله شوهرم هست شما بودید چقدر هدیه می‌دادید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند‌نفرید؟ما پول شاممونو حساب میکنیم ی تومنم هدیه میدیم مثلا اگه غذا ۵۰۰باشه ما سه نفریم پسرم ۶سالشه ۱۵۰۰با ی تومنم هدیه میشه ۲۵۰۰.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

عزیزم 

میشه خواب تعریف کنم تعبیر کنید ؟

من چندماه پیش خواب های دیدم که تعبیرشون رو در گوگل زدم میشد جدایی و طلاق . باقی رو یادم نمیاد ولی یکیشون این بود از روی لپ هام مو های بلندی درآمده بود مثل ریش . 

خلاصه اکتفا نکردم و الان ناخودآگاه شرایط طوری شد که تصمیم به جدایی گرفتم 

بنظرت تلیقن خواب هست؟ یا واقعا قسمت اینه؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

پول شام + هدیه حساب میکنیمدونفر رفتیم ۵۰۰ نفری پول شام داده بودن، ۲/۵۰۰ هدیه دادیم۵۰۰ هم شاباش

چه با فرهنگ آفرین 🌹

عزیزم میشه خواب تعریف کنم تعبیر کنید ؟من چندماه پیش خواب های دیدم که تعبیرشون رو در گوگل زدم میشد جد ...

نه ربطی به جدایی نداره عزیزم 

بعد هم ی چیز به شما بگم خوابی که می‌بینید بد باشه صدقه بدین آیت الکرسی بخونید بسپارید به خدا دیگه مطمعن باشید رفع میشه 

کلا تعبیر شدن یک خواب زیاد طول نمی کشه نهایت تا چند روز دیگه تعبیر میشه نه چندین ماه مگر اینکه صادقه باشه که مال شما نبوده پس نگرانی نباش 

چرا میخوای جدا بشی 

طلاق خوب نیست دو سر باخته یکم فکر کن

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
نه ربطی به جدایی نداره عزیزم بعد هم ی چیز به شما بگم خوابی که می‌بینید بد باشه صدقه بدین آیت الکرسی ...

انگار همه مشکلاتش تازه به چشمم اومدن من عقد هستم ... احساس میکنم گیر کردم تو باتلاق کنارش دیگه حس خوشبختی ندارم انگار وقتی میبینمش از آینده ناامید میشم

انگار همه مشکلاتش تازه به چشمم اومدن من عقد هستم ... احساس میکنم گیر کردم تو باتلاق کنارش دیگه حس خو ...

بنظرم یک مشاوره برید 

تو دوران عقد خیلیا همچین احساساتی دارن چون اولش هیجانی بودن 

دوستش داری دوستت داره؟

خوبه حالا که عقد هستی خوبه فکر کردم بچه داری 

عقد دوران شناخت هست تا جون داری استفاده کن

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
بنظرم یک مشاوره برید تو دوران عقد خیلیا همچین احساساتی دارن چون اولش هیجانی بودن دوستش داری دوستت دا ...

مشاوره رفتیم بهم گفت نمیتونه هیاجاناشو کنترل کنه 

دوسم نداره مطمینم . فقط وابسته منه . آخه کسی که دوستت داره مریض بشی بی اهمیته؟ کسی که دوستت داره می‌دونه ناراحتی میگه بذار هروقت کارم تموم شد ؟ چندروز دیگه چند هفته دیگه؟هعژ

مشاوره رفتیم بهم گفت نمیتونه هیاجاناشو کنترل کنه دوسم نداره مطمینم . فقط وابسته منه . آخه کسی که دوس ...

حق داری عزیزم 

اگر مطمعن شدی ی زمانی که درست بشو نیست 

دیگه ادامه نده