2777
2789
عنوان

حیونی که ازش میترسین چه حیوونیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 81 پست
وای مردم از خنده 😂😂😂

نخخخخننننند

دمشو ببین وای😭

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوجه که گوگولویه کوچولویه اخه چه آزاری داره بدبخت🥲😂

دیدی بچه ها چطوری جیغ میزنن بعضی وقتا دلت میخواد خفه بشن فقط؟!

من اونطوری جیغ میزدم جوجه نزدیکم میاوردی🤣🤣

خودم برگام میریزه یادش میوفتم🤣

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

جلل خالق رو دمش ایستاده😂😂😂😂

ینی دایناسور به اندازه اینا ترسناک نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الانم ایطورییی؟ 😂

والا خیلی وقته نگرفتیم جوجه رنگی 

ولی فک نمیکنم😂🤦🏻‍♀️

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

مار مااااار مار

عکسشم می بینم وحشت میکنم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نه چندش تر از اون حالا مارمولک یخورده میگن مفیده برا طبیعتولی موووووش ایششش 😐😂

اییی مارمولک کجاش مفیده چندششششششش😂😂

واااای موشششش موشششش ی شب خاب بودم حس کردم یه چیزی داره با دستم بازی میکنه خاهر زاده شش ماهم پیشم حاب بود من فک کردم اونه داره با دستم بازی میکنه یهو دیدم دستم شروع کرد ب درد گرفتن چشامو با زور باز کردم دیدم ی موش گنده ی سیاه داره دستمو میخورهههنهففژفه

نگم دیگ ا بعدش

ما میریم روستامون هر چند ماهاونجا پر ماره تو زمینا😂همشون بلند کلفت ایستاده پابرجا😂😂😂

وای وای قشنگ از تصورشم می میرم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اییی مارمولک کجاش مفیده چندششششششش😂😂واااای موشششش موشششش ی شب خاب بودم حس کردم یه چیزی داره با دست ...

نمیدونم ولی هرچی هست بهتر از موشه

واااای من بودم سکته میکردم بخدا یعنی در حد چی بگم متنفرم ازش حاضرم روح ببینم ولی اونو نه😐😂

نمیدونم ولی هرچی هست بهتر از موشهواااای من بودم سکته میکردم بخدا یعنی در حد چی بگم متنفرم ازش حاضرم ...

😂😂😂😂

با ترکیبه موش مارمولک و سوسک میتونن از من اعتراف بکشن😂