2777
2789
عنوان

حیونی که ازش میترسین چه حیوونیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فقط ترس بود نفرتی ک از گربه ها دارم برای خودمم عجیبه واقعا بیزارم ازشون😭

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

مردهای هیز و هول و بی ناموس 🥴

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

من عاشق مار ،  خزنده  ،‌ پرنده ،‌ چرنده  اصلا هر جک و جونوری هستم 

کلی عکس دارم ک مار انداختم دور شونم 

ولی لعنت ب سوسک ،  مثل سگ میترسم 

نمیفهمم چرا  همین ک میاد سمتم جیغ میزنم 

حتی موش هم دوست دارم و ب نظرم کیوتن 

ولی سوسک 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

هنوز قیافه مورچه رو از نزدیک ندیدی وگرنه از اونم میترسیدی😂

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -