2777
2789
عنوان

کیا تا حالا رفتن شهر لوازم خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست
خیلییییی مسخره بودما فکر کردیم کلی برند هست اونجا چقدر بزرگه میریم راحت مقایسه و خرید میکنیم رفتیم د ...

یعنی ارزون بود؟

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها قسطی دیگه؟بعد قیمتا چطور بود؟

اره دیگه 

ببین قیمتارو من همون موقع میزدم تو گوگل تقریبا با بقیه سایتا برابر بود 

من یخچال و تلویزیون و ماشین لباسشویی و طرفشویی گرفتم همشون با تو سایتا برابر بودن ولی وقتی نقدی میخریدی تخفیف داشت بهتر بود 

این شرایط بدون چک و اینا فقط با کارت بازنشستگیه بدون اون چک میخواد

اره دیگه ببین قیمتارو من همون موقع میزدم تو گوگل تقریبا با بقیه سایتا برابر بود من یخچال و تلویزیون ...

مبارکت باشه عزیزم به خوشی استفاده کنید

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بنظرم سرای ایرانی تهران متنوع تر از شهر لوازم خانگیشه 

ما شهر لوازم خانگی سر زدیم کوچیک بود انگار برند های زیادی هم نداشت باز سرای ایرانی برندهاش بیشتر بود اما خب ایرانی دیگه دوو و پاکشوما واسنوا و این چیزا 

اره دیگه ببین قیمتارو من همون موقع میزدم تو گوگل تقریبا با بقیه سایتا برابر بود من یخچال و تلویزیون ...

آها 

مبارکتون🌹

یعنی ارزون بود؟

چرا در حد یه تومن ارزون‌تر بود 

ولی هر برندی نبود اونجا میپرسیدیم میگفتن قسطی کار نمیکنن این برند ها

برند های خوب مثل اخوان، استیل البرز ، پارس خزر و …

چرا در حد یه تومن ارزون‌تر بود ولی هر برندی نبود اونجا میپرسیدیم میگفتن قسطی کار نمیکنن این برند هاب ...

اها

پس برندای ایرانی داره

بدون چک و ضا من برای بازنشستگان تامین اجتماعیه برای بقیه چک میدن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اهاپس برندای ایرانی داره

همش ایرانی داره خارجی هاش هم معروف نیستن اصلا نشنیده بودم

برندهای خوب ایرانی منظورم بود که ندارن همونایی که نوشتم تو ایرانی ها نداشتن

مثلا دنبال سینک استیل البرز بودیم با هود اخوان نداشتن