2777
2789
عنوان

یلدا چیکاره اید

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 113 پست
عزیزم آدم باید از پدربزرگ مادربزرگ شانس بیاره . من دوتاش دارم ولی دو قرون نمی ارزن .

مال من اینقدر خوب بودن که همیشه خونشون بودم 

قربون صدقه ام می رفتن 

مراقبم بودن پشتم بودن ولی خیلی زود از دستشون دادم 😩

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هم خوب . همین که نمیری خونه مادرشوهرت خودش کلی امتیازه 😀

اونا که اصلا مهمون دوست ندارن پنج ساله قطع رابطم راحت شدم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

خونه ی خودمون   

زیر کرسی عزیزم ، همراه با یک میز خوشمزه و جذاب و یه برنامه ی مفصل یلدایی   

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ببین مثلاً مسواک و صورت شستن تو سینک ظرفشویی انجام میده خونش موش داره تو همه ظرفاش می‌چرخه بعد میاد ...

حالا منو ببین . دامدارن بعد با پاهایی که پِهِن گوسفند چسبیده بهش میان قالی فرشاش انقد کثیفه انگار صد سالیه نشسته . موش از جلو چشمات میره تو آشپزخونه میاد بیرون . واااااای  دستشویی رو که دیگه نگم برات . ی کاسه آب پر میکنه میاره  میذاره کنار دستش میوه رو میکنه تو اون مثلا شسته . میذاره جلمون

شیفتمه سرکارم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مسافرت ان شاالله 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ما هم خونه خودمونیم فامیلی نداریم اینجا

ماهم فامیلی نداریم

اما خب میتونیم بریم کنار خانواده اما نمیریم. 

شاید همسرم رو بفرستم پیش مادرش... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶