2777
2789
عنوان

یلدا چیکاره اید

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 113 پست
دقیقا اینقدر ذوق داشتم خودم به همه زنگ زدم آیا هستین یا نه از دو هفته پیش🤣اولین یلدایی هست کنار اون ...

حالا اینا همه میرن به منم مدام زنگ میزنن بیا منم میگم نه اسباب کشی دارم خیلی خوشحالم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااااای خدا چقد خوب . اگه یادت افتادم منو حتما دعا کن . خوشا به سعادتت .

حتما 

انشالله قسمت همه 

محتاج دعا 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
وای چه خوب کاش میشد منم قطع ارتباط کنم راحت بشم

خیلیا با قطع رابطه مخالفن ولی من اگه برگردم عقب تو عقد باهاشون قهر کردم همون موقع قطع رابطه رو ادامه میدادم پنج سال عذاب نمیکشیدم بعد قطع رابطه تازه فهمیدم آرامش چیه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی