2777
2789

خانما مهمونی نیمه رسمی دعوتم مختلطه( روسری میپوشم )قدم ۱۶۹ وزنم تقریبا ۶۵ شکم و...ندارم کدوم خانومانه تره دامنم زیر زانو کتو شلوارمم کت قد ۷۰ شلوار دمپا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هردو قشنگه من دامن با کت و یه کفش پاشنه یا یه بوت میپسندم با روسری کوتاه

جوراب مشکی کت و دامنم کرم هستن ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اگه پاهای خوش فرمی داری دامن بپوش اگه نه شلوار بپوش چند سالته ؟

پاهام که خوش فرمن سر رنگ جوراب موندم آخه کت و دامنم کرم هستن با جوراب مشکی زشتن چون اونجا مرد هم هست جوراب رنگ بدن معذبم ۴۰ سالمه گلم 

کت شلوارتو حتما با کفش مجلسی ست یپوش روسری کوتاه کمربنده هم بزن جلو ماهتم فر بزن

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم معلومه خوش سلیقه ای 💚

هردو قشنگه من دامن با کت و یه کفش پاشنه یا یه بوت میپسندم با روسری کوتاه

ببخشید میپرسم جواب پاپ اسمیرتون تاپیک چند روز پیشتون عفونت بود؟منم پاپ اسمیر دادم وقت نکردم پزشک نشون بدم مال منم مشکل داره چند نفر نشون دادم گفتن عفونته