2777
2789

زمانی که داداشم به دنیا اومد ۴ سالی بود مامانم با یکی بهش خیانت میکرد و همون زمانا بود که بابام فهمید و مادرمم باردار بود و بابام بخشیدش تا قبل اون همه جنین های پسر مادرم سقط میشد و به طور تعجب آوری اون بار سقط نشد 

وقتی دنیا اومد رنگ پوستش و چشمش با ما فرق میکردم ما خانوادگی و اجدادی همگی چشم رنگی بودیم ولی داداشم چشمش قهوه ای شد الانم ک بزرگ شده اصلااا اخلاقش مثل ما نیست و دقیقا شبیه همون طایفه و قومی هست ک مادرم باهاش ب بابام خیانت کرده بود 

بابام طی این چند سال هیچوقت پیش نیومده بوسش کنه همه ش باهاش دنبال دعوا میگرده من واقعا مثلا عشق بابام رو نسبت ب خواهر کوچکم حس میکنم ولی میبینم ک هییییچ احساسی نسبت به داداشم نداره جوری باهاش رفتار میکنه انگار دشمن خونیش هست امشبم سر یه بحث کوچیک زدتش داداشم کلاس هشتمه الان دیگه هم دلم به حالش میسوزه هم چون اخلاقش خیلی چندش اوره و حقش بود میگم خوبش کرد ولی باز میگم بچه تو این سن گناه داره خب 

خیلی ناراحتم براش نمیدونم باید از شر این خانواده کجا برم😔

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

آزمایش دی ان ای بدن خودشو خلاص کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از اینکه پدرم خیانت مادرم رو فهمید تا مدتها تو خونه ما هرشب جر و بحث و کتک بود ولی بعد از مدتی پدرم بخشیدش حتی پدرم رفت که اون مرد رو بکشه ولی چندنفر جلوشو گرفتن این گذشته ولی سایه ی این خیانت روی داداشمه حالا اگر داداشمم نبود یه ادم غریبه هم ک بود نباید این رفتار باهاش بشه دلم میسوزه

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

چقدر تلخ 

دلم هم برای بابات هم داداشت سوخت

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اینایی که پیشنهاد ازمایش دی ان ای میدید به بعدشم فکر کردید؟ 

خدا رو خوش نمیاد بچه بی گناه اواره بشه در حالی که مقصر اصلی به زندگیش ادامه میده

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

نمیتونیم همه مون سعی کردیم اون سال هارو فراموش کنیم پدرم هم همون موقع بچه رو قبول کرد ولی خب نمیدونم درک کنید یا نه بعضی کارهارو نمیشه انجام داد