2777
2789
همه زندگیا دعوا توش هس ،باید یه ادم با اصل و نسب پیداکنی دعواهاتون کنترل شه و به خیانت و جرو‌بحث خان ...

اره واقعا 

من فقط میخام با ایمان و خوب باشه بقیه رو خدا میرسونه والا

الان شوهر اسی خوشگله ولی چه فایده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی حسم درست بود خیلی خوشگلی مخصوصا تو عکس آخری که کم ریمل زده بودی

میگم شایدمرتیکه دست پیش گرفته پس نیفته

؟؟

از حسادت میگه زیبانیستی،،،انقد کم عقله؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
گورم کجا بود که کفنم باشه حرفا میپرسیا 🥲

عکس شوهرتوبزار

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
خب بیشتر از این عمرتو هدر نده خودت برو اقدام کن برا جدایی.اون تا ۶۰سالگی هم میتونه بچه دارشه ولی برا ...

کجا جدا بشه؟ از این جدا بشه نفر بعدی بهتر نمیشه براش

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

هم خیلی زیبا هستی هم نچرال بخدا خیلی قیافه معمولی دارن ولی همسراشون هلاکشونن اونم  ولی بعد چند سال زندگی بنظرم اصن قیافه ب چشم نمیاد شوهر شما داره اذیت می‌کنه فقط اگه دوست داری بینی رو عمل کنی ک واقعن دیگه حرف ندارن البته موافق عمل نیستم ی پیشنهاد 

تو دوسش داری 

اون دادخواست نمیده تو بده 

تا کی میخوای اینجوری باشی؟ غرورت اجازه میدخ؟؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒

نمی خوام ته دلتو خالی کنم حس بد بهت بدم 

من ۱۴ساله خونه دارم دوتا بچه دارم شوهرمم همش میگه زن میخوام بگیرم خوشگل باشه خوشتیپ باشه اینجور ادما همینن عوض نمیشن بیشین باخودت فکراتو بکن تصمیماتو بگیر تا دیر نشده سنت بالانرفته 

مامان دوتا گل دختر😍😍
امروز طهر باز رفته بیرون فازش عوض شده برگشته گفته اومدیم اینجا مثلا بعدش درخواست طلاق بدما عید شد هن ...

درخواست طلاق رو بذار شوهرت بده. دلیل موجه نداره در نتیجه وکیل خوب داشته باشی میتونی تا نصف اموالشو بگیری. به هیچ وجه اینو نگی بهش و خودت هم درخواست ندی. با وکیل هم صحبت کن