2777
2789
خب بیشتر از این عمرتو هدر نده خودت برو اقدام کن برا جدایی.اون تا ۶۰سالگی هم میتونه بچه دارشه ولی برا ...

والا همین الانم حق مادر بودن ازم گرفته ۲۷ سالم وصعیت تخمکام خکب نیس همون یک سال یا دوسال بعد ازدواجمون بچه میاوردم راحت میشد هر چی سن میره بالا وصعیتت بدترم میشه ...الان معلوم نیس ازدواج بعدی بچه بشه نشه حق مادر بودنم ازم گرفت حتی طرف بفخمه بچتم نمیشه شاید نیاد سمتت منکه فعلا به هبچ مردی نمبتونم اعتماد کنم اما در کل یه واقعییته 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
میشه یکم ظاهرتو توصیف کنی؟قد و هیکلت چطوریهفردا شاید زایمان کردی ، پیر شدی اون موقع ک بدتره وای متنف ...

الان عکسم میدم قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ تازه میتونم لاعر ترم بشم اما ۱ورتم لاعر تر مبگیشه پولم ندارم که ژل برنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان عکسم میدم قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ تازه میتونم لاعر ترم بشم اما ۱ورتم لاعر تر مبگیشه پولم ندارم که ژل بر ...

هیکلت فوق العادس 

بره ب درک همچین مردی 

چرا انقد عذاب بکشی ک از برو رو بیوفتی؟؟

پودر جوانه گندم برای چاقی صورت خوبه ولی این درس بشو نیست توافقی جدا شید مهریه هم که نداری

به مرور برا تخمدان خوب نیس این چون پرولاکتین میبره بالا دچار کیست ایینا میسی

عزیزدلم ماشلااااا بقران عالی هستییی ب شدت خلی بخدا حتی بدون ارایش قطعننننن ک لیاقت تروندارهههه بخدا ...

یسری چهر ها اینستا میبینم صورتا پری دارن گونه اینا انقدر حصرت میخورم یا باهاشون لاغر پاها منم  اکثرا بیرون میرفتم  شلوار بگیرم به فروشنده میگفتم سایزم ۴۴ یا ۴۶ باور نمیکرد میگفت بهت نمیخوره چون بالا تنمم لاعر قدمم بلند کمر باریکم