2777
2789

کاش اونایی ک آرزوشون پزشکیه این تاپیکو ببینن

این همه درس بخون خودتو تیکه پاره کن ک اخر ملت اینجوری طلبکارت باشن

گذشت زمانی ک پزشکی حرمت داشت...

مردم جای قدرشناسی فقط فحش و ناسزا بلدن

همینا تهش سر پزشکارو گوش تا گوش میبرن و بهش افتخار میکنن

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
چه قدر بد حرف میزنی شما کاری نکردن که این مدلی مینویسید خوب دانشجو وظیفه اش بوده از استادش بپرسه و ب ...

دوس دارم توهین میکنم همین !

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم این دانشجو ها چی میگن دیگه

نصف زن هایی که میشناسم تنبلی دارن از جمله خودم و بچه دارن تنبلی درسته درمان نداره ولی نازایی نمیاره نهایت باید آمپول و قرص تحریک تخمک گذاری بخوری باید اصلاح کنی تنبلی را یعنی پیاده روی و به سری اصلاحات غذایی

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
خب همونایی ک تو بیمارستان هستن مطب هم دارنچ فرقی میکنه اینجا یا مطبش دخه

رسیدگی تو مطباشون فرق می کنه با بیمارستان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین به عنوان کسی که تو بیمارستان کار اموز بوده پرستارم البته من باید بگم ...خب من باید کجا باید یاد ...

من فقط اون قسمت اینکه چند تا دانشجو پسر باید تو اتاق دکتر زنان باشن رو درک نکردم، ما دکتر زنان میریم با هزار تا سرخ و سفید شدن رومون میشه به خود دکتر حرفونو بگیم، چه برسه که چند تا مردم اونجا دارن نگات میکنن، از لحاظ روانشناسی درسته اینکار؟

کی گفته ۱۰ یا ۲۰ دادماصلا بره گمشه، خودشو بکشه اون دکتر مفت خورک چیزی بلد نیست چرا باید تو بیمارستان ...

دختر خوب به جای فحش دادن برو متخصص غدد چرا رفتی زنان زایمان اصلا؟ 

اگر هورمونی هست که باید متعادل بشه فقط غدد میتونه کمک کنه تنبلی تخمدان خیلی ربط داره به وزن و پیاده روی 

قند و شکز و بیسکوییت کیک نوشابه هرچیزی که توش شکر داره به کل حذف

فست فود حذف

غذای سرخ کردنی و چرب حذف

روغن افتابگردان حذف

همراه غذات سبزیجات/سالاد فراوون استفاده کن

حتما پروتئین تو غذات باشه 

به هرچیزی حساسیت داری حذف کن

روزی چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت پیاده روی

ساعت یازده شب بخواب و هفت صبح بلند شو و نیم ساعت بعد صبحانه بخور

میوه و هم روزانه بخور

هشت لیوان اب بخور

ازمایش بده ببین کمبود ویتامین داری یا نه،اگه داری با تجویز پزشک ویتامین مصرف کن

روغن زیتون فرابکر استفاده کن

تو غذات زردچوبه استفاده کن حتما

ماهی بخور

غذاهات ابپز باشه.

و از همه مهم تر استرس و از خودت دور کن و مدیتیشن کن،برو طبیعت(این خیلی مهمه)

تو چندماه خیلی بهتر میشی.

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
کاش اونایی ک آرزوشون پزشکیه این تاپیکو ببینناین همه درس بخون خودتو تیکه پاره کن ک اخر ملت اینجوری طل ...

آره دیگه ...واقعا خوندنش عشق میخواد ...

چند تا کامنت دیگه رو میبینه آدم وحشت میکنه 😂

واقعا یکی از استادامون یه چیزایی میگفت رعایت کنیم من باورم نمیشد نگووو واقعا وجود دارن 🤦🏻‍♀️😅

🤍🩶🖤
دوست عزیز اون دکتر چون مطابق میل شما حرف نزده ناراحتی توقع داشتی بگه همه چیز خوبه خب تنبلی تخمدان خی ...

نه توقع داشتم مشکلاتم رو بگه

متن تاپیک رو نخوندی انگار

دکتر هیچ چیزی نگف ب من

من قطعا مشکل داشتم ک رفتن دکتر چرا توقع داشته باشم بگه مشکل ندازی؟

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
دختر خوب به جای فحش دادن برو متخصص غدد چرا رفتی زنان زایمان اصلا؟ اگر هورمونی هست که باید متعادل بشه ...

اتفاوت متخصص غدد رفتم آزمایش هارو دید

گف هیچ مشکل غددی نداری

هی منو پیش این دکتر و اون دکتر پاس دادن