2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین گفتی پولم حرومش گفتم حالا چندمیلیونی دادی نهایتا ۵۰ تومن دادی دیگه بیمارستان دولتیه دگ

نه عزیزم ۴۰۰ تومن دادم

بعدم چه هزار تومن چه ۱ میلیون تومن حرومش بشه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

چرت گفته خیلیا تبلی دارن بچه دار میشن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بغیر این دیگه مشکلی نداشتی عزیزم منم اینجوریم

موای زائد صورتم خیلی شده

روی چونه هام جوش و موهای صورت ذخیم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
نه عزیزم ۴۰۰ تومن دادمبعدم چه هزار تومن چه ۱ میلیون تومن حرومش بشه

چجوری ۴۰۰ دادی تو مطب دانشجو اورده بود مگه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ای بابا، آدم مریض میشه حالش بد کلی پاسکاری هم میکنن،بابام سرطان داره، اونروز رفتیم کارشو واسه بیمه کنیم سرگیجه شدید داشت ،هی پاسکاری میشدم تو بیمه ، هی سردرگم از اون ورم استرس داشتم حال بابام بد نشه نیفته، رو یه صندلی نشونده بودمش خودم با بدبختی دنبال کاراش، هر کدومم فقط طلب کارن ، یکیشون برگشته میگه یه لحظه صبر کن ، انقدر کار سختیه صبر کنی؟، نصفشون که اینطور بی ادبن ، باورت نمیشه تو این سه سال چقدر پاسکاری شدم تو اینجور ادارات و بیمارستانا

یه نفر ۳۵۰ میلیون به دکتر زنان خرج کرده بود به یه دکتر 

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱 برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈

خب دیگه رفتی درمانگاه آموزشی با هزینه کمتر دانشجو هم نه جذام داره نه شما رو میشناسهدیگه انتظار چی دا ...

خب بدم میاد از دانشجوها فک میکنن، چی هستن😐هرکدوم یکی ی آدامس تودهنشون، و دکتر دکتر میکنن

خب همونایی ک تو بیمارستان هستن مطب هم دارنچ فرقی میکنه اینجا یا مطبش دخه

تو بیمارستان کاری نمیکنن.تو مطب میری کلی پول میدی به زور از ده تا دکتر یکیش بدرد بخوره و درمانت میکنه دیگه چه برسه به بیمارستانای دولتی.بگرد ی دکتر خوب پیدا کن‌برو مطبش من دکترم عالی بود اما من کرجم نمیدونم شما کجایی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من نمیدونم این دانشجو ها چی میگن دیگه

ببین به عنوان کسی که تو بیمارستان کار اموز بوده 

پرستارم البته من باید بگم ...

خب من باید کجا باید یاد بگیرم همین دکتر ها همه کار آموزی رفتن 

بعد تنبلی تخمدان غالبا همه دارن 

ولی میزانش خیلی فرق می کنه 

اون بنده خدا ها نگاه کردن 

و هیچی نگفتن 

درست گرفته ممکنه باردار نشی اگر خیلی نوسان هرمونی داشته باشی 

چرا اینقدر ناراحتی ؟

چون مشکلو تنها نگفتی ؟

اون بنده خدا ها روزی چند تا بیمار می بینن و اصلن یادشون نمی مونه کی چه کسی و رو دیدن ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

میری بیمارستان دولتی ۱۰ ۲۰ هزار تومن میدی انتظار چی داری خدایی

بله بیمارستان اموزشی محل اموزش همون دانشجوهاست و باید حضور داشته باشن

پس فکر کردی دانشجو از کجا باید اموزش ببینه کجا ببینه و یاد بگیره 

اگه میخوای تو اتاق تنها باشی برو مطب دکتر