2777
2789
کلا زیر ۱۰ آدم میلزره

آره به خصوص که سرمای ما سوز زیادی داره . من تا یکماه پیش کولر روشن کردم ولی با وجود اینکه یه ساعت بعد سردم میشد لرز و سوز نداشتم الان دستام چروک شدن از سرما

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره یهو شد قطب شمال هوای معتدل با یکم رطوبت خوبه

مثبت ۱۳ هستیم ، بنظرم عالیه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نگران تابستون نباش تابستون به جنوب واسه برق میرسن بقیه شهرارو کم میکنن

با این گرما و شرجی که جنوب داره و بر اثر گرمازدگی تلف میشن واقعا نباید برق رو بگیرن خوزستان از همه نظر بدبختیم

ماازبوی خاک خفه شدیم 🥲🥲با یه سرمای خشک خیلی بد🥲

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

آره به خصوص که سرمای ما سوز زیادی داره . من تا یکماه پیش کولر روشن کردم ولی با وجود اینکه یه ساعت بع ...

من پنجره باز میکردم میخوابیدم خنککک خنککک بود .

الان جوری شده درز در پنجره رو گرفتم هوا داخل نیاد