من ایه ( این زندگی دنیا چیزی جز بازی و سرگرمی نیست و زندگی واقعی آخرت است) و آیه ی ( ما نگاهای غمگین تورا به آسمان می بینیم) و آیه ی ( وارد بهشت من شو)
میدونم گناه کارماا ولی خودمو بهشتی میدونم 🙂❤چون میدونم خدای من مهربون و بخشندس 🥲❤❤
متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛ و خدایی که به شدت کافیست ❤.. میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡
این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این ...
عزاداری برای اینهکه دیگه تااخر عمر عزیزشون رو که دلبسته وابسته بودند نخواهند دید.. یک لحظه خودتون رو دراونحالت تصور کردن سخت نیست. درکش هم خارج از تصور نیسن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این ...
عزاداری اعمال جاهلیت نیست، ان شاء الله که هیچوقت عزیز از دست ندین انسانها برای تسکین روحشون به عزاداری احتیاج دارند و خرافه ای نیست. عزاداری و ناراحتی، نوعی برون ریزی و تخلیه ی روانی هست و فکر نمیکنم ربطی به شیعه داشته باشه حتی پیامبر هم فرمودن موقعه ی عزاداری مؤمنان اجازه ی گریه دارند فقط اعمالی مثل خراشیدن صورت و... رو منع کردن.
میشه آیه درباره عذاب ظالمان هم بگید دلم آروم شه...
گمان مبر که خدا، از آنچه ظالمان انجام میدهند، غافل است! (نه، بلکه کیفر) آنها را برای روزی تأخیر انداخته است که چشمها در آن (به خاطر ترس و وحشت) از حرکت بازمیایستد...
لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊