2777
2789
عنوان

بهترین آیه ای که دیدین کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 265 پست

آیه ۱۹۹ سوره اعراف: “خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِینَ”

ترجمه: عفو پیشه کن و به کار پسندیده فرمان ده و از جاهلان روی بگردان.

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

چقدر بهش نیاز داشتم🥹مرسی عزیزم🫠💜

حسبنا الله و نعم الوکیل😍

نعم المولی و نعم النصیر🥰💛

عااااشق این آیه ام...

خدا کافیست و بهترین پشتیبان است

بهترین ولی و بهترین یاری گر است :))))

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک این ایه ها از توان بعضی افراد کوته فکر خارجه

این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این آیه مردم رو به لذت بردن از زندگی کوتاه دعوت می کنه. لذّت های حلال، دوستی و مهر ورزیدن و درستکاری و .... در زمان حیات. نه غم، عزا، بسیاری از خرافات و اعمال جاهلی و .....

کلُ نفسُ ذائقه الموتهر موجود زنده ای طعم مرگ را خواهد چشید.این آیه کریمه به تنهایی فلسفه مذهب چرند و ...

براچی داری به عقاید بقیه بی احترامی میکنی ؟ خودت باشی که کسی حق بدگویی از عقایدت رو نداره .چقدر خود خواهی مذهب چرت ؟ چه طرز حرف زدنته .اعتقاد نداری کارت دعوتم برات نفرستادن جوش اوردی حق توهین نداری

لایک نکنید .توروخدا 
به شما توهین نکردم. اگر در مورد مطلبم دفاعی داری، شما هم بنویس

دوستان جای من دارن‌جواب افاضاتتون رو میدن.. هدفتون به انحراف کشوندن تاپیک بود که بحمدلله حاصل شد آره خانم‌معلم؟ 

پارسا پسرمامان😍

انا اعطیناک الکوثر...

و ما به تو خیر کثیر [ دختر ] دادیم🥺

قربون مادرمون حضرت زهرا💛

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این ...

میشه خواهش کنم تو تاپیک دعوا نکنید نمبخوام بترکه ممنون:) 

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

آخرت برای تو از دنیا بهتر است، سوره ضحی

و للاخره خیر لک من الاولی 

پروردگارت هیچگاه تو را رها نکرده و برتون خشم نگرفته است:)🥲

چه خدای دلبری 💕🥲

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

میشه خواهش کنم تو تاپیک دعوا نکنید نمبخوام بترکه ممنون:)

چقد نامردن😭