2777
2789
عنوان

بهترین آیه ای که دیدین کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 199 پست
براچی داری به عقاید بقیه بی احترامی میکنی ؟ خودت باشی که کسی حق بدگویی از عقایدت رو نداره .چقدر خود ...

بیخیال...میخاد تاپیک و بترکونه فقط

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این ...

عزاداری برای اینه‌که دیگه تااخر عمر عزیزشون رو‌ که دلبسته وابسته بودند نخواهند دید.. یک لحظه خودتون رو دراون‌حالت تصور کردن سخت نیست. درکش هم خارج از تصور نیسن

پارسا پسرمامان😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این ...

عزاداری اعمال جاهلیت نیست، ان شاء الله که هیچوقت عزیز از دست ندین انسانها برای تسکین روحشون به عزاداری احتیاج دارند و خرافه ای نیست. عزاداری و ناراحتی، نوعی برون ریزی و تخلیه ی روانی هست و فکر نمی‌کنم ربطی به شیعه داشته باشه حتی پیامبر هم فرمودن موقعه ی عزاداری مؤمنان اجازه ی گریه دارند فقط اعمالی مثل خراشیدن صورت و... رو منع کردن. 

چقد نامردن😭

خیلی ☹️ دو دیقه نمیزارن حالمون خوب باشه باید دعوا راه بندازن همه جا حالا اگه تاپیک درباره خاهر شوهر بود ببین چیکار میکردن

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

شما لازم نیست فرمایشات این ایه رو به دیگران یاد بدید کتاب تفسیر موجوده .مفسر جدید نمیخواهیم

لایک نکنید .توروخدا 

﴿إِنَّ ٱللَّهَ لَا یُخْلِفُ ٱلْمِیعَادَ﴾ = هرگز خداوند زیر قولش نخواهد زد. (آل عِمران/9)

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

﴿إِنَّ ٱللَّهَ لَا یُخْلِفُ ٱلْمِیعَادَ﴾ = هرگز خداوند زیر قولش نخواهد زد. (آل عِمران/9)

مهربون خدام 💕

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

کلُ نفسُ ذائقه الموتهر موجود زنده ای طعم مرگ را خواهد چشید.این آیه کریمه به تنهایی فلسفه مذهب چرند و ...

اعتقاد نداری نیا تو تاپیک های اینطوری!  

چه ایه های خوبی بلدید الان داشتم ازفشار زندگی اشک میریختم ایه هارو میخونم برام جالبن

وای دقیقا 

منم حالم بد بود داشتم گریه می کردم سایت رو بالا پایین می کردم 

یهو این تاپیک رو دیدم 

با هر کامنتی اشکام سرا زیر می شد

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

قد نری تقلّبَ وجهکَ فی السماء ومن تورو می‌بینم وقتی که از شدت ناراحتی به آسمون نگاه می‌کنی:) بقره144

این آیه خیلی خوبه خیلی.. 

من چن ماهه این آیه رو اتفاقی می بینم ❤

قربون خدا بشم ک تو هر حالی باشم با آیه های قشنگش ارومم میکنه ❤

میشه آیه درباره عذاب ظالمان هم بگید دلم آروم شه...

گمان مبر که خدا، از آنچه ظالمان انجام می‌دهند، غافل است! (نه، بلکه کیفر) آنها را برای روزی تأخیر انداخته است که چشمها در آن (به خاطر ترس و وحشت) از حرکت بازمی‌ایستد...

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

وای دقیقا منم حالم بد بود داشتم گریه می کردم سایت رو بالا پایین می کردم یهو این تاپیک رو دیدم با هر ...

من خودمم دلم گرفته بود گفتم بیام سایت ی تاپیک بزنم تا آروم شم