2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 378 پست
🥰 انشالله قسمتت بشه، همکار بودیم، کاری در ارتباط بودیم ، هرروز حسم بهش بیشتر میشد، بهش گفتم دوستت د ...

فقط براتون آرزوی خوشبختی تمام رو دارم و خوشحالم که همسرتون عاقل بودن

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمرا همچین کاری نمیکنماما بلدم چیکار کنم خودش پیشنهاد بده و چندین مورد اینجوری پیش اومده

من یه نفرو دوست دارم چکار کنم پیشنهاد بده بهم؟یکم راهکار بده

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
احساس بدی ندارماگر جواب رد بده ناراحت نمیشم فقط خیالم راحت میشه که تلاشمو کردم و بعدم انفالوش میکنم

تو واقعا شجاع هستی حرف بقیه رو گوش نده تو کاملا ساده احساس قلبتو بروز دادی 

فقط اگه وارد رابطه شدی من برات به عنوان یه خواخر نصیحت دارم 

تعادل رو حفظ کن😃

بعدا میفهمی چی گفتم 

):I told you i was sad

با چه موضوعی است بگو برم بخونم تاپیک درمورد کراش رو خیلی دوست دارم

موضوع خاک توسرم  که ..😂😂 این عنوانشه 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

جواب ندادن خودش ی جوابه توام بیخیالش شو

😔😔😔😔😔

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
عزیزم شما داری تجربه شخصیه خودتو میگی هر شخصی طرز تفکرش فرق می‌کنه الان اکثر پسرا همچین چیزی و بشنون ...

خب این تجربه شخصی میتونه برای هر کسی اتفاق بیفته ، اینکه حتما باید درخواست از طرف آقا باشه بنظرم درست نیست چه اشکالی داره خانوم هم اگه خوشش بیاد بیان کنه، حالا اگه درخواستشو رد کنه هم مهم نیست ، این همه دخترا رد میکنن یه بارهم پسرا رد کنن ، عزیزم من منظورم اصل موضوع بود گاردی به سیاستش نگرفتم