2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 378 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکرنکنم بهت پا بده الان دورش پر شده از همکاران خانم و موکل ها ....الان رو آسموناست پا هم بده احتمال ...

میدونی آخه 

من واقعا احساس نمیکنم همچین شخصیتی باشه

به نظرم خیلی محترم تر از این حرفاس

اگه یه درصد همچین حسی داشتم بهش نمیگفتم

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
میدونی آخه من واقعا احساس نمیکنم همچین شخصیتی باشهبه نظرم خیلی محترم تر از این حرفاساگه یه درصد همچی ...

اسی خودت رشتت حقوق؟

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

حس میکنم قبلا با کاربریهای دیگرمون باهم حرف زدیمدرسته؟

نمیدونم شاید 

اخه اون تاپیکایی که من ازتون دیدم اینا نبودم 

منم قبلا کاربریم این نبود 

نمیدونم چرا ی لحظه ب ذهنم اومد که همونی که معلم پسرت شدع 😔

کاش یه جور دیگه نزدیکش میشدیمثل شکار چی صبوریه اقایی رو من کراش بود من هیچ حسی بهش نداشتم هیچی یعنی ...

یه سال صبر کردم 

دیگه خسته شدم میخام تکلیفمو‌ بدونم😂🤌🏻

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
کاش یه جور دیگه نزدیکش میشدیمثل شکار چی صبوریه اقایی رو من کراش بود من هیچ حسی بهش نداشتم هیچی یعنی ...

واااای رابطه الان منم هیمنطوریه

۳ سال صبر کرد اروم اروم یکوری مخمو زد ک خودممنفهمیدم چی شد😐😂

کارت خیلی بچگانه بود 

هیچ مردی از هیچ گوشت مفتی نمی‌گذره مطمین باش میگه باشه و نهایت سو استفاده رو ازت می‌کنه 

تنها در صورتی میگه نه که یا آشنا باشی یا اینکه یه دوست دختر پیله داشته باشه یا اینکه خیلی زشت باشی

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
میدونی آخه من واقعا احساس نمیکنم همچین شخصیتی باشهبه نظرم خیلی محترم تر از این حرفاساگه یه درصد همچی ...

حرفی از نامحترم بودن نزدم؛جو زندگی و اطرافیانش گفتم

من خودم یه دختر مجردم دورم پر همکارای جنس مخالف و موکل که دون می‌پاشن به هر نحوی اما خب دلم نمیخواد به هیچ کدوم فرصت بدم حس میکنم قصد سوءاستفاده کردن دارن یا هرچیز دیگه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)