2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 383 پست

من عاشق یکی بودم به خودم میگفتم یعنی بین این همه دختر این پسر خوشگل و خوشتیپ کلاس اصلا منو میبینه،میشناسه بعضی کلاسا باهاش هستم،در آخر نگو اون بدجور دل به من باخته بود،اینقدر دنبالم اومد همه چیزمو در آورده بود بعد یه مدت عاشقی دنبال بهونه بود زد رفت،خیلی تخریب شدم روحیمو بد باختم کاش دلشکستن جریمه داشت منو سوزوند افسردگی گرفتم ترم بعد دانشگاه نرفتم،ترم بعدیش که رفتم ایشونم از اون دانشگاه رفته بود شهر خودش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط کرده مگه دست خودشه من اول پیشنهاد دادم اما بردش که نیستماذیت بشم خودم تمومش میکنممن فکر نکنم همچ ...

اتفاقا اگ قبول کنه و تو اعتماد بنفس داشته باشی خیلیم قدر میدونه یجوری رفتار کن ک بفهمه هرجچری نمیشه بات رفتار کنه

غلط کرده مگه دست خودشه من اول پیشنهاد دادم اما بردش که نیستماذیت بشم خودم تمومش میکنممن فکر نکنم همچ ...

حالا میبینی 

بعدا یاد حرف من می‌افتی، اذیتت کنه هم ازش جدا نمیشی 

آخرش خودت میبازی

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
من عاشق یکی بودم به خودم میگفتم یعنی بین این همه دختر این پسر خوشگل و خوشتیپ کلاس اصلا منو میبینه،می ...

بچها دلشکستن چقدر گناه غیر قابل بخششیه،بخدا از قتل بدتره کاش هیچکس هیجا دل نشکنه