پارسال خودم تو این وضع بودم منتها من بد عاشقش بودم ، تو محیط کاری آشنا شده بودیم هر جور چراغ سبز نشون دادم نفهمید آخرش بعد شش ماه دیگه گفتم نمیشه تا ابد براش گریه کنم رفتم مستقیماً دایرکتش و از حال و روزم كه به خاطرش چیا سرم اومد گفتم و عین همین وضع تو جواب نداد ۲۴ ساعت بعدش جواب داد و در محترمانه ترین حالت جوابش منفی بود..
یکی دو هفته به شدت حالم بد بود به زور قرص ملاتونین میخوابیدم و اعصاب معده گرفته بودم ولی درست یه ماه بود دیگه حالم خوب شده بود تا این ك با یکی آشنا شدم و اینم از طریق دوست مشترکمون ك همکارم بود از قصد با اون حرف زدم گفتم رفتم تو رابطه..
بعد شنیدن این خبر دیگه تغییر کرد با یه پیجش آنفالوم کرده بود با یکی نگهم داشته بود با این ك ازش بعید بود اومد استوریامو لایک کرد بعد چند ماه از طریق همون دوست مشترک ك بهم گفت تو یه پروژه ای برم منم پرسیدم دیدم اون حضور داره نرفتم و چند تا تلاش اینجوری ك وقتی دید به نتیجه نمی رسه و من درگیر رابطه جدیدم شدم دیگه آنفالو کرد و رفت پی زندگیش...
دیر اومد خیلی دیر ، دیر اومدن خیلی بَده چای بمونه سرد میشه، نون بمونه بیات میشه، دیر رسیدن بد ترین درده و هیچ فرقی با هرگز نرسیدن نداره