2777
2789
واییی😂😂😂چند سالشه داداشت؟اگه از من کوچیکتره هدایتش کن طرفم منم بزنمش

۹ سالشه کامپیوتر بازی می‌کرد منم اعصاب نداشتم هرچی میگفتم صدارو کم کن بیشتر می‌کرد منم حرصم گرفتم رفتم کامپیوتر رو مانیتور رو شکستم خودش رو هم زدم گفتم اگه به مامان بگی من مانیتور رو شکستم پدرتو در میارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۹ سالشه کامپیوتر بازی می‌کرد منم اعصاب نداشتم هرچی میگفتم صدارو کم کن بیشتر می‌کرد منم حرصم گرفتم رف ...

برگام 😂😐

تو دیگه عصبی نشو خسارت به بار میاری

بیارش منم بزنمش قول میدم بعد براش پماد بزنم زود خوب شه 😂😭

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

شاید یارو دوست دختر داره اصلا

نه بابا بعید میدونم؛ پسره از صبح تا شب خونه است 

خودشه و ماشینش 

آنقدر تنهاست که قبلا میومد تو کوچه یا پارکینگ وایمیستاد (دیگه بیرون نمیرم نمیبینمش زیاد)

همش تو پارکینگ بود الان هوا سرد شده و تایم امتحاناته دیگه نمیاد ...

دوست و رفیقم نداره کلا یه دوست پسر داره که اونم فکر کنم فامیلشون بود قبلا گفته بود (پسردایی یا پسرعموش بود)

از تنهایی می نشست با سرایدار حرف میزد ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

برگام 😂😐تو دیگه عصبی نشو خسارت به بار میاریبیارش منم بزنمش قول میدم بعد براش پماد بزنم زود خوب شه ...

خیلی زودجوشم یک بار گوشیم رو تابستون کوبوندم زمین شکست یه بار باز پارسال تو مدرسمون یه دختره رو زدم لت و پاره اش کردم چون صندلیم رو برده بود یه کلاس دیگه یه صندلی قراضه واسه من گذاشته بود یه بار باز با مامان بزرگم دعوام افتاد زدم گوشیش رو شکستم یه بار ساعت بابام رو شکستم 

خیلی خسارت زدم تا حالا وقتی عصبی بشم هیچی نمی‌فهمم هیچی نه بزرگتر نه کوچکتر هیچی نمی‌فهمم هیچی 

راجب ظاهرت اگه شاکی هستی به خاطر سنت هم هستهر چی سنت بره بالاتر جذاب تر میشیالبته به پوست و مو هات ه ...

میخوام به خودم برسم وقتی هجده سالم رو دیگه این مشکلات رو نداشته باشم مشکلات اضافه وزن و پوست و مو و فلان 

میخوام تو ۱۸ سالگی کراش العالمین بشم🤭

دو یا سه ماه وایستا مطمئن باش این حسه بهش میپره

نمیدونم واقعا ؛ هم دوست دارم بگم امیدوارم هم بگم خدا نکنه 🤦🏻‍♀️🥲

میدونی دلم میخواد ارتباط‌مون اوکی بشه ...

ببین من اصلا از این دخترا نیستم که سمت پسر بره یا اهل دوست پسر باشه هااا (به نظرم کلا این چیزا اشتباهه ؛ تو خانواده ای هم بزرگ شدم که کلا این چیزا رو خودم درست نمیدونم و اگر دوستام سمت این چیزا میرفتن یا درموردش حرف میزدن همین حرفا رو میزدم و میگفتم اشتباهه و حتی یه وقتایی خودم رو میزدم به نفهمی و نشنیدن که نمی‌فهمم شما دارید درمورد چی حرف میزنید)

ولی نمیدونم چرا این پسر رو دوست دارم (نه برای دوستی بلکه برای زندگی و آینده)

شاید چون میخوام از این حال فرار کنم ؛ میدونی ؟!

چون تفریح و سرگرمی ندارم و خیلی با خانواده سازگاری ندارم تو حرف زدن ...

چون سلیقه شون با من فرق میکنه همش ناسازگاری پیش میاد...

مثلا کلی التماس میکنم که بریم فلان خیابان رو ببینیم ولی قبول نمیکنن و تو ماشین دعوا میشه

یا مثلا میریم بیرون و خونه مامان بزرگم که مثلا حال و هوام عوض بشه ؛  از وقتی میریم تا وقتی برگردیم همش دعوا داریم و بهم میگن بسه بشین خونه سر درس‌ت و کلا اون دو سه ساعت که رفتم بیرون هم کوفتم میکنن ...

دیگه اعصاب‌شون ندارم باهام حرف میزنن آهنگ میزارم تا آخر صداش رو زیاد میکنم ؛ دوستم ندارم از این خونه برم و ازشون جدا بشم ... (چون آدم تنها زندگی کردن نیستم)

شاید چون دوست دارم با اون برم بیرون و حس میکنم دیگه خبری از  اینکه دعوا بشه یا کسی بخواد اعصابم رو خورد کنه (سر آهنگ یا حتی اینکه چرا اومدیم بیرون یا اینکه چرا اومدیم فلان جا) نیست

انگار انرژی اون آدم به من میخوره ؛ انگار شبیه منه ...

نمیدونم واقعا ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نمیدونم واقعا ؛ هم دوست دارم بگم امیدوارم هم بگم خدا نکنه 🤦🏻‍♀️🥲میدونی دلم میخواد ارتباط‌مون اوکی ...

برای راحت شدن از این جو برو کتبخانه اگه ببینن داری تلاش میکنی کمی آذادتت میزارن که بری تفریح از مشاور هم بپرسی میگه در هفته سه یا چهار ساعت استراحت در هفته مشکل نداره اگر با استراححت مشکل داشتن بگو مشاورت باهاشون صحبت کنه عاشق نشدی فقط بخاطر فرار از این جو میخوای با پسره آشنا شی بعشدم اگر با پسر آشنا شی دردسرهات کم نمیشه بلکه اضافه هم میشه