2777
2789
نه پایین تر از برف رو اشتباه آدرس دادم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آها پیدا کردم 

ببین برای :

صورت : روزی ۲ بار صورتت با فوم بشور + اسپری ضد جوش ژنوبایوتیک +آبرسان سبک + ضدآفتاب سبک

قند و شکر مصنوعی را حذف کن ؛ واقعا پوستت تغییر میکنه

آب زیاد بنوش

اضافه وزن :

قند و شکر حذف کن

آب زیاد بنوش

آدامس بدون قند بجو

شام حذف کن

نهار رو بعد از ظهر بخور که دیگه گرسنه ات نشه

کلا هر خوراکی مصنوعی حتی بستنی و فست فود رو حذف کن 

موها :

زینک مصرف کن

شامپو و ماسک مو مناسب 

آب زیاد بنوش

در آخر : 

اعتماد به نفس ات رو ببر بالا 🙂❤️

دیگران اصلا مهم نیستن و اصلا به ما فکر نمیکنن حتی اگر هم فکر کنن اصلا مهم نیست چون ما برای خودمون زندگی می‌کنیم و فقط یه بار شانس زندگی داریم 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای راحت شدن از این جو برو کتبخانه اگه ببینن داری تلاش میکنی کمی آذادتت میزارن که بری تفریح از مشاو ...

ببین مشکل درس و استراحت نیست ...

مشکل ناسازگاری های الکی شونه ...

کلا با هم سلیقه هامون فرق میکنه و کنار نمیایم‌ (سر آهنگ/ مدل لباس/ حرف زدن/ همش ایراد میگیرن)

اتفاقا در کل خانواده خوبی هستن؛ یه جاهایی پایه هستن/پشتیبان هستن و همیشه کنارت هستن/حتی بدون ترس بهشون گفتم که از این پسر خوشم میاد و درموردش حرف زدم ...

ولی سلیقه هامون فرق میکنه و این اذیتم میکنه ...

چون زیاد با کسی در ارتباط نیستم و این تنهایی اذیت میکنه 🙂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ببین مشکل درس و استراحت نیست ...مشکل ناسازگاری های الکی شونه ...کلا با هم سلیقه هامون فرق میکنه و کن ...

با دوست های مدرسه ارتباط بگیر منم همین مشکل هارو دارم اما با رفیقام هفته یک بار میرم بیرون روحیم عوض میشه کملا درکت میکنم چون هم سن هم هستیم و هم مشکل 

با دوست های مدرسه ارتباط بگیر منم همین مشکل هارو دارم اما با رفیقام هفته یک بار میرم بیرون روحیم عوض ...

مدرسه نمیرم 

دوست و رفیقم مدرسه هم ندارم کلا 🙂

اگر پشت کنکور باشی هم یک چند تا رفیق داری که باهاشون بری بیرون اگر این هم نداری برو کتبخانه دوست های درسخون تو کتبخانه پیدامیکنی البته ممکنه هم هست دوست های خوبی نباشن اون دیگه باید خودت تشخیص بدی