2777
2789
میتونی بیای تاپیک قبلم گلم شاید تونستی کمکم کنی با قلب مهربونت

کدوم رو میگی قشنگم ؟ برف رو ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂حق داری قشنگم ؛ هر چی بگی ازش پیدا کردم غیر از فامیلی و شماره و آیدیش 🤦🏻‍♀️😂

پاشو برو دم خونشون بگو خری؟!

این همه بهت توجه نشون میدم بگیر دیگه حرکتی بزن نکبت 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

چشه برف مگه؟کاش اینجا هم برف میومد تنوع ایی میشد حداقل

نه برف نه حواسم نبود گفتم قبلی یکی قبل تر از برف خداروشکر که برف میاد عاشق برفم ولی منظورم اون تاپیک نبود اشتباه آدرس دادم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه برف نه حواسم نبود گفتم قبلی یکی قبل تر از برف خداروشکر که برف میاد عاشق برفم ولی منظورم اون تاپیک ...

خوندم ببین من راهکار زیاد دارم

پوست و مو باید برسی بهش

سه روز حموم نرفتی خب زود به زود برووووو

برای پوست ماسک گیاهی بلدم

مو هم ماسک مو گیاهی بزن و شامپو با نوع موهات بخر

جوش هم علت های زیادی داره ریشه ایی حلش کن

دو سه روز آهنگ عاشقانه گوش نده میپره

اگر بهت بگم رپ گوش میدم چی ؟! 😂🤦🏻‍♀️

نمیپره داداشم ...

نمیپره ...

مغزم از کار افتاده از زندگیم افتادم ۲ ماهه درس و زندگیم تعطیل شده ...🤦🏻‍♀️😂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اگر بهت بگم رپ گوش میدم چی ؟! 😂🤦🏻‍♀️نمیپره داداشم ...نمیپره ...مغزم از کار افتاده از زندگیم افتاد ...

قرار نیست از درس و کارت بیافتی ها

اصلا با ای موافق نیستم

کنکور داشتی نه؟

پس بخون درستو چون بعدا پشیمون میشی

خوندم ببین من راهکار زیاد دارمپوست و مو باید برسی بهشسه روز حموم نرفتی خب زود به زود بروووووبرای پوس ...

هر چی راهکار داری اگه وقتت آزاده بهم بگو بی زحمت حتی هزار تا یعنی میخوام خودم رو جر بدم از این وضعیت خسته شدم فقططط میخوام تغییر کنم 

هر چی راهکار داری اگه وقتت آزاده بهم بگو بی زحمت حتی هزار تا یعنی میخوام خودم رو جر بدم از این وضعیت ...

میکنی تغییر

فعلا بذار ای اعصبانیت بره😂 نمیدونم چمههههه

میکنی تغییرفعلا بذار ای اعصبانیت بره😂 نمیدونم چمههههه

من خودم الان سگ شدم میخوام یکی رو جر بدم بزنم تیکه پاره کنم کدوم شهری آدرس بدم بیا بیفتیم به جون هم عصبانیتمون رو خالی کنیم 

پاشو برو دم خونشون بگو خری؟!این همه بهت توجه نشون میدم بگیر دیگه حرکتی بزن نکبت

😂😂😂

مشکل اینه نمیینمش ...

هر وقت میرم بیرون دقیقا چند دقیقه قبل یا بعد من میرسه 🤦🏻‍♀️😂

به خودم و زمین و زمان فحش میدم 😂😂