2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 132865 بازدید | 644 پست
اشتباه میگی عزیزم طرف ۳۰ ساله هم میشه هیئت علمی باشه دکتری گرفته و جذب شده کی گفته همشون پیرن اطراف ...

یاخدا یه جمله کلی گفتم منظورم استثنائات نبود سرجدتون ولم کنین دیگه کچلم کردین 😂😂از صبح همه ریپ زدن ۳۰ ساله هاشون هیئت علمی شدن😂😂😂😂😂

یاخدا یه جمله کلی گفتم منظورم استثنائات نبود سرجدتون ولم کنین دیگه کچلم کردین 😂😂از صبح همه ریپ زدن ...

خب من که تمام صفحات رو نخوندم که به شما گفتن.واقعا شما یجوری گفتین که انگار ۱۰۰ درصد هیئت علمی ها پیرن گفتم که بدونین اینجوری نیستن 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همچنان شوهرت دوستت داره؟؟ هیچ وقت به روت نیاورده که یه مدت پیگیرش بودی؟؟ تحقیرت نکرده؟؟اگه نه و ...

اره دوسم داره خیلی

به روم نیاورده؟! من خودم راه ب راه بهش میگم

چیزی نیست ک کسی ازش هبر نداشته باشه و بشه نقطه ضعف من عزیزم

من هرگز جوری رفتار نکردم ک این نقطه ضعف منه

بلکه همیشه گفتم ملت باید وفا داری رو از من یادبگیرن

اتفاقا یکی دوبارم شوهرم تو صحبتای عاشقانمون هی میگف تو کشته مرده من بودی منم جواب دادم اره واقعا فقط من میتونستم رامت کنم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره دوسم داره خیلیبه روم نیاورده؟! من خودم راه ب راه بهش میگمچیزی نیست ک کسی ازش هبر نداشته باشه و ب ...

شوهرت حق داره عاشقت بشه..

تو واقعا خاصی...

همیشه خوشبخت و پایدار بمونید انشالله...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

شوهرت حق داره عاشقت بشه..تو واقعا خاصی...همیشه خوشبخت و پایدار بمونید انشالله...

خاص تویی قربونت برم که منو خوب میبینی

هرکسی قدرت اینو نداره مث شما از کسی تعریف کنه😘

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خاص تویی قربونت برم که منو خوب میبینیهرکسی قدرت اینو نداره مث شما از کسی تعریف کنه😘

دورت بگردم عزیزم...

مرسی از مهربونیت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

رویایی نیست. خیلی هم معمولیه. فقط من خیلی حسودیم شد بهش. چون من هیچ وقت کسی عاشقم نبوده. ولی خواهر ش ...

عزیزم عاشق شدن مهم نیست عاشق موندن و‌خوب‌زندگی‌ کردن هنره،👌🏻 هر کسی الان میتونه عاشق باشه و‌نقش بازی کنه مهم اینه چقد دوام‌میاره تو‌زندگی

دارایی زندگی خودت رو میتونی بهش بنازی🤞🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من یه خواستگار استاد دانشگاه داشتم بسیار بی‌شعور... 

رفتم سر قرار آشنایی دیدم یه کمربند پوسیده بسته، کفشش واکس نداره، پدرم همراهم بودن، عقب وایسادن، برگشت گفت بادیگارد با خودت آوردی، منم اصلا خوشم نیومد گفتم ببخشید من عجله دارم باید برم، اگر بدونی چه پیام‌های توهین آمیزی فرستاد که ایشون از کارشون زدن واسه من وقت گذاشتن، چرا بدون صحبت رفتم، گفتم آقا من نیازی به صحبت نداشتم، گفت تا شمارت را ندادم به پلیس فتا به خاطر بی احترامی دیگه پیام نده🤢🤢🤢🤬🤬🤬

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ارشام سخصیت یک رمانه

میدونم عزیزم آرمینم شخصیت یک رمان هست😂😂

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

من یه نفر تو دانشگاه عاشقم شد ولی بچه بودیم هر دو😂به سر انجامی نرسید استادا هم همشون پیر پاتال بودن ...

همون پیرو پرتال ها هم دیگه با این شرایط اقتصادی خاستگاری نمیرن😂😂😂

همون پیرو پرتال ها هم دیگه با این شرایط اقتصادی خاستگاری نمیرن😂😂😂

اونا که عشق و حالشونو کردن ولی الان خیلی از حوونا فقط ناله میکنن در واقعیت میرن خواستگاری و با همین اوضاع اقتصادی ازدواج هم میکنن

یه بار چندین سال پیش یه مشاورخانواده اومده بود دبیرستان نصیحتمون میکرد میگفت حواستون باشه ۳ مدل شغل ...

اسم خودشم گذاشته مشاور.اینجا اینهمه تاپیک خیانت میزارن بپرس چند تاشون پزشک و وکیل و استاد بوده.اکثرا همین درب وداغونایی هستن که میبینی و قیافه هم ندارن.بعد صحبت یه مشاور که از بیکاری اومده تو دبیرستان‌یه چرتی گفته شد معیار ربط شغل و خیانت.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.