2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 24627 بازدید | 242 پست
من برای موقعیت شغلیش نگفتم.‌اینکه سر کلاس هواسش به خواهر شوهرم بوده حسودیم شد. قیافه ی جفتشونم خیلی ...

به کیا داده؟ چقدر افردای مثه شما دور ور ادم باشید ترسناک میشه زندگی!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر رویایی هستش😅😁

خیلی رویاییه من و همسرمم همینطوری ازدواج کردیم ولی حسادت اطرافیان مخصوصا خواهرشوهرام به این جریان و اینکه مداوم جو خانواده رو متشنج میکنن خیلی اذیتمون میکنه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
واقعا من هیچ وقت اینا که میگن استاد عاشق دانشجو شده درک نکردم اساتید ما هیچ وقت شانشون در این نمیدید ...

دو تا از استادای من عاشقم شدن، سناشونم کم نبود، من متاهل بودم اونا  نمیدونستن! یعنی من حلقه داشتم نمیدونم چرا فکر میکردن‌من‌مجردم! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

نه عزیزم صرفا اینطوری نیست همکارای همسرم که امسال جذب شدن یعنی فراخوان جذب ۱۴۰۱بودن متولد آخر ۷۲هستن دوتاشون و استخدام نشده جزو ۲درصد دانشمندان برتر دنیا شدن که قرار بود دیروز ازشون تقدیر و تشکر بشه که به علت مجازی شدن عقب افتاد  

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
هییت علمی مجرد نمیشه. احتمالا دانشگاه آزاده

نه عزیزم الان امسال ۶تا همکار جدید جذب شدن برا شوهرم ۴تاشون مجرد هستن و ۳تاشون دهه هفتادی و بقیه همکارا چه مجرد چه متاهل همه دهه شصتی هستن فقط رییس دانشکده متولد ۵۷هست که اتفاقا ایشونم بااینکه استاد تمام هستن اما مجرد هستن یعنی کلا زن نگرفتن 

منم ک‌ونم سوخت اسی، البته ببخشیدا 🚶🏼‍♀️

خوشبخت بشه الهی بترکه چشم حسود💃🏼💃🏼

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه دار نمیشی پس چطور میگی اسم پسرمم گفتم میترسم بشناسنمون😐😐😐

منظورش خواستگار بود خواهر

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌