2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 32750 بازدید | 258 پست
عزیز خواهر شوهرم تهرانه. اهل شیراز هم نیست پسره هم کارش تهرانه. نمیدونم شیرازی هستن یا نه

کاش هیچ کدوم اینارو نمیگفتی ولی عکسه رو میذاشتی 

بخدا راضی به شناسایی شدنت نیستیم فقط میخواستیم یدونیم خواهر شوهر مینیاتوری چه شکلیه😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تو فکر رفتم راستشو بخوای. من بدجور درگیر بچه ها شدم خودمو کلا فراموش کردم

اومدم اسی رو دلداری بدم شمارو نگران کردم🥲😅

ببخش تروخدا

بخدااااقسم همه ادمها مثل هم نیستن

استاد باشخصیت کم داریم؟؟؟؟؟ 

اینو من باید بگم ک خودم از شوهرم خواستگاری کردم🤣

تعریف کن کامل 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
اومدم اسی رو دلداری بدم شمارو نگران کردم🥲😅ببخش تروخدابخدااااقسم همه ادمها مثل هم نیستناستاد باشخصی ...

🤣🤣🤣🤣👍

والا اینم مرد بدی نیست تا حالا چیزی ازش ندیدم. ایشالا همینجور بمونه خصوصیات بد تا دلت بخواد داره اما این ورق رو تا حالا رو نکرده

کاش هیچ کدوم اینارو نمیگفتی ولی عکسه رو میذاشتی بخدا راضی به شناسایی شدنت نیستیم فقط میخواستیم یدونی ...

خوشگله. چشمهاس سبز عسلیه خودش سفیده. بعضی زن های عرب دیدی چه خوشگلن چشم درشتن. همچین چیزیه. هیکل و قد و قوارشم عالیه. 🙃 کلا از همه ی خواهراش قشنگ تره

تعریف کن کامل

پاییز۹۵ عاشق شدم ازش خواستگاری کردم

جواب رد داد ۵ سال در ب در و با واسطه دنبالش بودم دیگه جایی رسید از عصبانیت میخواس استعفا بده بره (البته من فقط ی سال پیشش کار میکردم قراردادی بودم و بعدش تمدید نکردن دیگه )

ن باهم چت داشتیم ن ارتباطی،بعد ۵ سال ک ی کم سرد شدم وابستگی و اویزون یودنم کمتر شد اومد سمتم و زمستان ۱۴۰۱ ازدواج کردیم الانم دوساله پیش همیم

عالم و ادم از دوست و فامیل و آشنا و همکاران هم فهمیدن ولی من دیگه آب از سرم گذشته بود مجنون بودم

هنوزم گاهی بهش میگم من کشته مردت بودم چ خوبه ک بهت رسیدم

چند باری هم خودش گفت منم با پر رویی گفتم اره دیوونتم همین الانشم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

دختر خواهر منم دانشکاه صنعتی خمینی شهر اصفهان درس میخوند

یه شب گفتند اومدن خواستگاری ومراسم دارن

رفتیم دیدیم داماد بزرگتراز شوهرخواهرمه

هیچی پاشدم گفتم بچه ها توی خونه تنهان

فرداش زنگ زدم به خواهرم که این خواستگار با لین سن وسال اخه حیف دخترت نیست

یعدهم ماجرا تموم شد بسلامتی