2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 34455 بازدید | 259 پست
دوست منم طفلک گول شخصیت و موقعیت اجتماعیشو خورد الان دوساله دنبال طلاقه مرده هر ماه یکی از دانشجوهاش ...

😔😔😔😔😔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرتون چرا با خواستگاره مخالفت میکنه؟

البته دلیل اصلی مخالفتشو من نمیدونم چون تو مجلس نبودم و نمیدونم با چیشون مخالفه. فقط موقع تلفنی حرف زدن به مامانش می‌گفت این دختر خودش سنش کمه چرا میخواید شوهرش بدید. استادشه که استادشه. هنوز 22سالشه

اصصصصصلا خوشحالی نداره خواهرشوهرت

استاد دانشگاه بدترررررین شغله

بهترین ادمها رو دیدم با بهترین زن وزندکی  ناز و عشوه های انواع واقسام دختر خر شدن

من خودم اصلا حاضر نیستم همسر یه استاد دانشگاه باشم

بخدا عین واقعیتو گفتم نگین حسودی

اصصصصصلا خوشحالی نداره خواهرشوهرتاستاد دانشگاه بدترررررین شغلهبهترین ادمها رو دیدم با بهترین زن وزند ...

دقیقا.  استادایی داشتیم ک با وجود اینکه حلقه مینداختن دخترا پاپیچشون میشدن حالا چ برسه خوش چهره ام باشه و خودشم پایه نشون بده

اینکه برای خواستگاری بعنوان عروس اصراری نداشتن باشی و اینکه همسرتون توضیحی نمیده. بعضی مردا برا خان ...

چرا گفتن بیا ولی من سرماخورده ام اگر میرفتم همه مریض میشدن‌ . و خانواده داماد پیش خودشون میگفتن چه عروس بی ملاحظه ای . شوهرم نه زیاد چیزی نگفت .