2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 45870 بازدید | 304 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی استاد دانشگاه عاشق من شد ولی ب مفت نمی ارزید این چیزا از دور خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ی استاد دانشگاه عاشق من شد ولی ب مفت نمی ارزید این چیزا از دور خوبه

دوست منم طفلک گول شخصیت و موقعیت اجتماعیشو خورد 

الان دوساله دنبال طلاقه مرده هر ماه یکی از دانشجوهاشو صیغه می‌کنه طفلک دوستمو طلاقم نمیده

میگه اینقدر عذابت میدم که بمیری

چرا ؟چون تو منطقه ابرو براش نداشتیم مرتیکه بی شرف

بابا ول کنید چه دل خجسته ای دارید نه برق داریم نه گاز داریم نصف مملکت تعطیل شده همه خونه نشین شدنکاس ...

چه طنزه تلخی واقعا  

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
حالا یه استاد داشتم بیریخت و کچل همش میگف دخترا روی من نظر نداشته باشین من هرگز از شاگردام زن انتخاب ...

اعتماد به نفسشو از کجا خریده بود ؟؟؟😐💔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ