2777
2789

اگه برم سرکار بیشتراستراحت میکنم🤣🤣

دوروزه تعطیله به اندازه یه خونه تکونی کار کردم تااین ساعت مشغول کاربودم عصری باعجله ازخواب پریدم شروع کردم تمیز کاری تاهمین الان

اززمان کنکور تاالان انقد باوسواس وبرنامه ریزی کارنکرده بودم

خونه بوی وایتکس وتمیزی میده

هنوزم کاردارم ساعت کوک کردم۹صب بیدارشم برم سراغ اشپزخونه😁

هیچ کاری اندازه کارخونه ونظم منوسرحال نمیاره باورم نمیشه من همون ادم شلخته چن سال پیشم که انگار بانظم و تمیزی قهربودم

دوستم راست میگف نظم تمرین کردنیه ذاتی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل اوایل کرونا شده که همه داشتن کارهای جدید میکردن

امیدارم قرنطینه شه دوباره

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

لیست کارایی که کردم تواین دوروزو مینویسم که بعدا بخونم کیف کنم.نی نی سایت یجورایی برام دفترخاطره شده😌😍

دسشویی حموم با تیرک کامل شستم ضدعفونی کردم

اتاق لباسارو وکمداشو کامل ریختم بیرون دوباره چیدم لباس عروسمو جم کردم ازوسط اتاق. کشوی لباسارو کامل ریختم بیرون مجدد تاکردم و چیدم لباسای کثیفو شستم اتوکردم گذاشتم سرجاش

میز کتابخونمو مرتب کردم کتابای اضافیو گذاشتم انباری و وسایل عروسیم مث کفش وکارت عزوسیو…گذاشتم تو بگ توانباری

لباسای کهنه روریختم دور

کیف وکفشارو مرتب کردم اضافیاشو گذاشتم کناربدم به بقیه

اتاق خوابو کامل تمیزکردم لباس زیرای کهنه رو ریختم دور

لوازم ارایشیو چیدم خرت وپرتای اضافیو ریختم دور

روتختیو وروبالشیارو شستم اتوکردم

اتاق گربه مو کلا تغییر دکور دادم

خاک گربه موعوض کردم ووسایلشو سرسامون دادم وسایل برقیو هم اوردم تواین اتاق وجاروکردم

دکور یلداچیدم 

اشپزخونه نصفه نیمه مونده ولی نخود گذاشتم تواب که فرداابگوشت بزارم ظرفاروشستمو و خشک کردم جم کردم

این وسط مسطا بیرونم رفتم  برف بازی کردیم خرید کردم و مامانمودیدم

فردا باید یخچال فریزرمو مرتب کنمو جارونهایی همین🥹😍

الانکه نوشتم میبینم چقددد زیادکار کردم

قبلشم میدونستم خیلی کارکردم ولی الانکه نوشتم دیدم خیلی بیشتراز تضورمه

مطمینم خیلیاشم یادم نیومده ک بنویسم🥹

دمم گزم😍برم بخوابم ک باز صب پاشم تموم کنم خونه تکونیو

نه بابا تعطیلی بیشتر از دو هفته همه رو فلج میکنه همین چند روز ولی زود زود خوبه که یه استراحتی باشه

آره 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

لیست کارایی که کردم تواین دوروزو مینویسم که بعدا بخونم کیف کنم.نی نی سایت یجورایی برام دفترخاطره شده ...

اها یادم رف بگم

براشای ارایشیمم شستم🤣

کل کشوی ادویه هامم مرتب کردم