2777
2789
عنوان

خانما برادرشوهرم میخاد داماد شه رفتن خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 59 پست
وای منی که ۱۹ ونیم سالمه و هنوز از مامانم خوراکی میخوام وقتی بیرون می‌ره😂عزیزم به نظرم میکاپ معمولی ...

ممنون قشنگممم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه عکس بفرستی برام

آره عزیزم چند دقیقه صببرکن پیدا کنم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

خانمهایی که دارین میگین ای وای من فلان قدرم ولی هنوز دنبال فلان چیزم و اینا فقط دارین استارتر و اذیت میکنین ها در جریان کارتون هستین. یه نوع دل شکستنه؟استارتر الان متری از دستش برنمیاد میتونیم با آرزوی خوشبختی کردن براش تاپیکو ترک کنیم ❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

درخواست دوستی میدم اونجا برات می‌فرستم چون اینجا اگر نبینی مجبور میشم بمونه و همه ببینن😅

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺