2777
2789
عنوان

باز روز مادر و روز پدر نزدیک شد و دردسرای من شروع شد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 93 پست

امسال هر چهارتارو سبد گل یا دسته گل بگیرین  شاخه هاش هم یک اندازه مثلا چهارتا شاخه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من پارسال برای هر دوشون لوازم آرایشی خریدم یه پک لوازم آرایشی رنگارنگ و جنگولک های قشنگ براشو ...

آخه هیچکدام اهل آرایش نیستن ..نهایت سالی یکی دوبار 😀

باز برا اونم حرف درمیاره میدونم 

آخه هیچکدام اهل آرایش نیستن ..نهایت سالی یکی دوبار 😀باز برا اونم حرف درمیاره میدونم

پس از قبل پیشگویی میکنی رفتارشو ؟

خوب معلومه تهش این اتفاق میفته 

چقدر خودتو اذیت میکنی شما

مرنج و مرنجان
من خودم شاغل نیستم و پول اینارو شوهرم میده..مامانم چون خودش درآمد داره و هی تو همه مناسبت ها برای خا ...

شوهر بیچاره چ گناهی کرده دیگ کلا به جز تولد و روز مادر دیگ کادو نگیر

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

نه ما میخریم اسم پاییز میاد تن و بدنم میلرزه۲۹ آبان تولد دوستم۳۰ آبان مادرشوهرم۱ آذر شوهرم۶ آذر خودم ...

آخی عزیزم 😄

یه چندتاشو فاکتور بگیر

من اصلا یلدا و ولنتاینو جشن نمیگیرم.

تولد پدرومادرهم کادو نمیدم.یه روز پدرومادره که کادو میدیم و تولدخودموشوهرم که فقط کادوهست جشن نداریم  که باز امسال کادو تولدم ندادیم بهم

سالگردم که رد میشه تازه یادمون میفته

کم کم فاکتورشون بگیر.مثلا تولدارو سعی کن فقط تبریک بگی تلفنی

دردم از یار است و درمان نیز هم