2777
2789
عنوان

معلوم نیست دارن با جوونای مردم چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست

اصلا به نظر من پزشکی ودندون و دارو رو نباید دانشگاه آزاد ارائه بده.همینجوره که ی مشت پولدار بیسواد میریزن مدرک میگیرن به خداهمشون گند میزنن باجون مردمم بازی میکنن.

اسی اگه دانشگاه ازاد صده پس پردیس خودگردان  پزشکی ترمی چنده؟

شهریه واقعا رو مخههههه‌ خب بی ناموس اگه طرف ترمی ۹۰ داشت بده می رفت از این خراب شده

فک میکنی اونر ارزونه! ازینجام بدتره!دختر یکی از آشناهامون کانادا رفته ازاد دندانپزشکی میخونه ترمی براشون حداقل ۲ ملیارد میفته! وحشتناااکه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کردن شهریه ها رو که

تعهد گرفتن ازشون به حاش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

فرصت ترمیم رو میدن اینا ب مرگ گرفتن ک ب تب راضی بشیم و برا یازدهم تاعتراضی نکنیم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
فک میکنی اونر ارزونه! ازینجام بدتره!دختر یکی از آشناهامون کانادا رفته ازاد دندانپزشکی میخونه ترمی بر ...

زندگی تو کانادا رو با ایران مقایسه نکن لطفا !

جدا از اینکه خودم ترجیح میدم ترکیه باشم تا این جا !

🍷🌊You'll be the saddest part of me

فک میکنی اونر ارزونه! ازینجام بدتره!دختر یکی از آشناهامون کانادا رفته ازاد دندانپزشکی میخونه ترمی بر ...

به پول خودشون چیزی نمیشه 

واسه ما سخته 

مفت خورهای جامعه اونجا رو هم میتونن برن

اصلا به نظر من پزشکی ودندون و دارو رو نباید دانشگاه آزاد ارائه بده.همینجوره که ی مشت پولدار بیسواد م ...

کنکور داره عین سراسری چرا فک میکنی آزاد قبولیش راخته؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زندگی تو کانادا رو با ایران مقایسه نکن لطفا !جدا از اینکه خودم ترجیح میدم ترکیه باشم تا این جا !

ب هرحال همون ترکیه شم سخته  از دور همه چی گلوبلبله عزیزم تا تجربش نکنی متوجه نمیشی

اصلا به نظر من پزشکی ودندون و دارو رو نباید دانشگاه آزاد ارائه بده.همینجوره که ی مشت پولدار بیسواد م ...

درضمن آزاد خودگردان از همشون گرونتره پردیس تیپ یک نهایت ۲۵تومن باشه شهریش 

ب هرحال همون ترکیه شم سخته از دور همه چی گلوبلبله عزیزم تا تجربش نکنی متوجه نمیشی

می‌دونم حداقلش‌ همون غربت و تنهاییه‌ 

ولی آدم تو کشور خودش‌ باید یه رفاهی داشته باشه آخه

بخدا مملکت خودمون خاکشم طلاس منتها افتاده دست ی عده.. ک چ عرض کنم!وگرنه این وضع اقتصادی لایق مردممون ...

درسته 

ایران از همه نظر خوبه ولی حیف :)