2777
2789
عنوان

بابام چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا از نسل قبل مونده روشونبابای من خیلی مذهبیه ولی مذهبش فقط برا من و مامانمهنه نماز میخونه نه روزه ...

این رفتارش هیچ ربطی به دین و مذهب نداره

همه چیزو له مذهب ربط ندین 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن
اینا از نسل قبل مونده روشونبابای من خیلی مذهبیه ولی مذهبش فقط برا من و مامانمهنه نماز میخونه نه روزه ...

حالا بابا من هم نماز میخونه هم روزه هم قرآن 

به حجاب کاری نداره 

فقط مشکلی که باهاش داریم اینه 

میگه : به اندازه نیاز پول دربیارید ! 

خمس و زکات میده ! 

یعنی یه جورییییی رو مُخه که نگم🤐

این دین فقط ارامشو از ما گرفت

دینی که در واقعیت هست اینجوری نیس.بابای شما افراطیح

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

عزیزمممم💔

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️