2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا خوشبحالت والا اگه از ته دل دوست داره با پیاماش من انرژی گرفتم

میگه اویزونه. تا نزارن بره قدرشو نمیدونن

کاش ماهم داشتیم همچین کسیو

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

نه بابا خوشبحالت والا اگه از ته دل دوست داره با پیاماش من انرژی گرفتم

دوستانو ک اره دوست داره ولی در کل آدم شکاکیم نمیتونم ب هیچی اعتماد کنم میگم اینم ی روزی ولم میکنه.

قربونت ک

اصلاً چتاش به سنش نمیخوره فکر کردم اقلاً ۲۸ یا ۳۰ باشه الهی این دوتا کوچولوی عاشق😍😍😍😍شغلش چیه؟ ا ...

من بش میگم اینقدر بچگونه رفتار نکن ک😂🤦‍♀️ در حالت کلی همینه 

دندون میخونه

اصلاً چتاش به سنش نمیخوره فکر کردم اقلاً ۲۸ یا ۳۰ باشه الهی این دوتا کوچولوی عاشق😍😍😍😍شغلش چیه؟ ا ...

وای 28 30 ساله من خیلی مغرورهههه ولی من رهچی بهش میگم میگه باشه کاری ک اذیتت کنه نمیکنم ولی هیچوقت عذر خواهی نکرده 

من بش میگم اینقدر بچگونه رفتار نکن ک😂🤦‍♀️ در حالت کلی همینه دندون میخونه

اگه عشقش پاکه دنبال فرصت طلبی نیست باهاش راه بیا معلومه خیلی احساساتیه😂

آقای دکتر بااحساس😂

قرار شده کلی خوراکی بگیره واسه ت سهم منو کنار بزاریا😂😂😂

وای 28 30 ساله من خیلی مغرورهههه ولی من رهچی بهش میگم میگه باشه کاری ک اذیتت کنه نمیکنم ولی هیچوقت ع ...

عذرخواهی به ادب و رفتار شخص مربوطه نه غرور چون همه آدما اشتباه میکنن چه زن چه مرد بلاخره باید بابت اشتباهاتشون عدرخواهی کنن 

اگه عشقش پاکه دنبال فرصت طلبی نیست باهاش راه بیا معلومه خیلی احساساتیه😂آقای دکتر بااحساس😂قرار شده ...

تخم نداره پیش من دنبال سواستفاده باشه😂🤦‍♀️چشممم آدرس بده پست کنم 😂

عذرخواهی به ادب و رفتار شخص مربوطه نه غرور چون همه آدما اشتباه میکنن چه زن چه مرد بلاخره باید بابت ا ...

فک کنم بخاطر اختلاف سنیمون هست ولی من همیشه عذر خواهی میکنم اما اون نه .اشتباهشو میپذیره میگه ک دیگه فلان کارو نمیکننه اما ببخشید نمیگه