من رفتم آرایشگاه فقط یه بند بزنم .شش ماه یبار میرم .بعد پرسید ازم لبتو کجا ژل زدی و چقد دادی بعد میگه وای اینقد ازت گرفته من از اون بهتر میزنم همون مارک مفت و چقد ساده ام .منم گفتم خانوم اون دکتر ده سال درس خونده شما مگه درسش خوندی بعد جواب دادی امثال مثل تو دکترای دو هزاری رو پر رو کردن .یعنی شاخ در آوردم دیدم خیلی نفهمه بحث نکردم موقع خداحافظی گفت خواستی بیا پیشم منم گفتم مرسی شوهرم خیلی حساس خوشش نمیاد تا مدرک دکتر نبینه اجازه نمیده
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به هیچ عنوان کار زیبایی رو پیش غیر پزشک نرین .. ببخشیدا همون پزشکشم من دیدم زده لب طرفو خراب کرده ابروهاش یکی شرق میره یکی غرب ولی باز پزشک مورد اطمینان تره
و این فیشال کارایی ک بیو میزنن تخصص پوست و زیباییطرف کلی درس خونده متخصص پوسته ، خودشونو هم سطح اون ...
وای دقیقا من برای لک پوستم رفته بودم دکتر بعد یکی از فامیلامون فشیال انجام میده پماد هامو دید گفت اینا خوب نیستن اینا چیه بهت داده حالا شیش ماه هم هست کارشون شروع کرده اون بدبخت حداقل چهار سال تخصص خونده