2777
2789
عنوان

یسری آرایشگرا چقد رو دارن 😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هیچ عنوان کار زیبایی رو پیش غیر پزشک نرین .. ببخشیدا همون پزشکشم من دیدم زده لب طرفو خراب کرده ابروهاش یکی شرق میره یکی غرب ولی باز پزشک مورد اطمینان تره

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
خوب کرده خیلی پرو هستن رو بدی میگن بیا دماغتم عمل می‌کنیم بهتر ازدکتر

والا من حوصله بحث ندارم با اونجور ادما همین که اینجور خدمات پیششون انجام ندیم خودشون میفهمن دکتر نیستن و تزریقاتشون جمع میکنن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
و این فیشال کارایی ک بیو میزنن تخصص پوست و زیباییطرف کلی درس خونده متخصص پوسته ، خودشونو هم سطح اون ...

وای دقیقا من برای لک پوستم رفته بودم دکتر بعد یکی از فامیلامون فشیال انجام میده پماد هامو دید گفت اینا خوب نیستن اینا چیه بهت داده حالا شیش ماه هم هست کارشون شروع کرده اون بدبخت حداقل چهار سال تخصص خونده 

اوه اون تبلیغ خودش کرده تو چرا اینقدر گارد گرفتی میگفتی مرسی نیاز ندارم تموم اگه دو تا دیگه بارش میک ...

تحمل حرف ناحق ندارم بارها تصمیم سکوت میگیرم ولی فایده آیی ندارع

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

و این فیشال کارایی ک بیو میزنن تخصص پوست و زیباییطرف کلی درس خونده متخصص پوسته ، خودشونو هم سطح اون ...

حالا چون زده متخصص پوست تو بیوش یعنی خودشو هم سطح دکتر پوست دونسته؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن