2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهمونی هستیم 

برنامه ریزی کردم پسرم درس ها رو جلو جلو بخونه مشکلی نباشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بارداری مهمونی میدی

مامانم یه روز قبلش میاد کمک تاحالا چند بار مهمونی دادم تو بارداری مامانم اومده کمکم نذاشته ی قاشقم بردارم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش بگذره🌹

فدات همچنین ب شما 🥰🥰🥰

پیشاپیش یلدات مبارک 💙💙💙💙

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

پنجشنبه خونه زنداداشم براش یلدایی میارن جمعه خونه مامانم شنبه خونه مادر شوهر یکشنبه خونه مامان سه شنبه خونه پسر عمه شوهرم پنجشنبش خونه پسر عموی همسر یه روزم ن دعوتشون میکنم یلدا 1هفته ادامه دارد🤣😍

خوش بگذره😊

مرسی گلم کلا خانوادگی با فامیل هر جمعه دورهمی داریم مادرم پیشنهاد داد همه خونه ما بیاند

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

پنجشنبه خونه زنداداشم براش یلدایی میارن جمعه خونه مامانم شنبه خونه مادر شوهر یکشنبه خونه مامان سه شن ...

مشاالله همیشه پایدار باشید

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای بیست نفر چه چیزای تدارک میبینید

میوه مثل پرتقال و سیب 

چغندر و کدو حلوایی 

و تلخون که از خوراکی های محلی ما هست 

درست میکنیم 

غذا برای شام یا با مرغ کباب درست میکنیم که البته هوا سرد باشه اکبر جوجه میذاریم 

ژله و کیک هم با داییم و خالم هست که با خودشون بیارن هر کدوم به اندازه خودشون خوراکی و وسایل می‌آورند 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

میوه مثل پرتقال و سیب چغندر و کدو حلوایی و تلخون که از خوراکی های محلی ما هست درست میکنیم غذا برای ش ...

به سلامتی پایدار باشه جمعتون

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40