ک چی بشه . همه چی شده تجملات . فلان میوه و آجیل و شام مخصوص شب یلدا و چی و چی و چی . همین نی نی سایت رو نگاه میکنم تازه عروسا نوشتن برای من یلدایی نمیارن ناراحتم . برای من یلدایی آوردن کم آوردن ناراحتم . برای یلدای من فلان چیزو نیاوردن ناراحتم . این مسخره بازیا چیه . یه یلدای ساده حداقل ۱۰۰ ۱۵۰ میلیون آب میخوره واسه یه جوون . این رسم و رسوم مسخره شده مصیبت
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم یلدا فقط ینی این ک همه جمع بشن خونه ی بابابزرگی کسی اونم زیر کرسییییی با هندونه و انار دیگ این چرت و پرتا خدایی الکین ته ته و لذتش همینه
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. منطُراباخونو دلازیادبردملطفکنهرکجاچشمتبهمن افتادکجکنراهترا :) پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اونایی که تو داری میگی کل زندگیشون و دارن چشم و هم چشمی میکنن فقط یلدا نیست مهریه من کمه مهریه فلانی زیاده برام هدیه تولد کم گرفته برام عروسی فلان نگرفته ..... هیچ ربطی به یلدا ندارع که بخوای ازش متنفر بشی بهتره از این جور آدمای متنفر بشی
ما یه خورده خیلی خیلی کم میوه خریدیم برای یلدایی زنداداشم شد ۸ میلیون . یه النگو ۵۸ میلیون . خرید لباساش شده ۲۵ میلیون . بقیه تزئینات هم ک کلا مونده . برای سینی هفت میوه هم فعلا ۳ میلیون دادیم بقیه اش مونده
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم