2777
2789
تلاشم میکنم.اما خیلی میترسم ازآینده نامبهم زندگیم💔💔💔

آیندتو خودت مبهم کردی .اتفاقا دوسِت داره .تو مغروری اونم مغرور .اگه واقعا به فکر زندگیتی ، یه اس بهش بده حداقل بنویس سلام .مطمئنم سریع جوابتو میده .توقعت از خدا زیاده .مثل بچه ای هستی که درس نخونده ، توقع داره خدا بهش بیست بده .

آیندتو خودت مبهم کردی .اتفاقا دوسِت داره .تو مغروری اونم مغرور .اگه واقعا به فکر زندگیتی ، یه اس بهش ...

بخدا من ازخدامه همه چی درست بشه.حتی بالحن آروم وشوخی حرف زدیم اما انگارمیخواد ادبم کنه مثلاً.چندروز دیگه دادگاه دارم.حتما میگم زندگیم میخوام

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیندتو خودت مبهم کردی .اتفاقا دوسِت داره .تو مغروری اونم مغرور .اگه واقعا به فکر زندگیتی ، یه اس بهش ...

اتفاقا این مدت انقدراذیت شدم که خداکمکم کنه زندگیم درست بشه بیشترقدرزندگیم می‌دونم.تلاشم می‌کنم زندگیم بسازم باقیش باخدا.انشاالله خدا خودش نجاتم بده وزندگیم بهم برگردونه.😞😞😞😞حتی توی پیام وزنگامون هم دخالت هست.متاسفانه فامیلیم.اما همسرم تاحالا این چندماهه هیچ کاری علیهم نکرده.نه شکایت نه دعوا نه هیییییچ.نمیدونم میخواد چ کنه😕

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

😞😞😞😞😞اما هست.نشنیدی میگن تاخدا نخواد برگ از درخت نمیوفته؟من به چشمم دیدم.باجون ودلم احساس کردم ...

من به این معتقد نیستم، ولی اگه شما به چنین چیزی معتقدی پس باید تسلیم خواستش بشی راه دیگه نیس

دوست داره 😉

همه میگن.اما اگه داشت باید بازم میومدجلو.به جای اینهمه تهدید که طلاق نمیدم وناشزه میکنم و....میتونست مثل آدم حرف بزنه.یادوستم نداره دیگه یا می‌ترسه بازم بگم برنمیگردم😞😞😞

من به این معتقد نیستم، ولی اگه شما به چنین چیزی معتقدی پس باید تسلیم خواستش بشی راه دیگه نیس

تلاش میکنم برای هدفام.اما اول وآخر خواست خدامهمه

تو خودت دوسش داری؟

آره.اما چ فایده😞😞😞😞