2777
2789

اسی منم تو شرایط توهم همه دوستام و هم دوره‌ای هام باردارشدن و من شدم ملاک قیاس فامیل و فقط زخم زبون و مقایسه اونا ک فلانی باشما ازدواج کرد نگاااا الان بچه داره شما چرا ندارین؟ چرا نمیارین؟؟ فلان..

بچه شده عقده واسم...

شده یه کمبود و خلاء بزرگ تو زندگیم 

داروم ازین افکار دیوونه میشم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
نشستی دست رو دست گذاشتی که چی بشه ، خدا گفته از تو حرکت از من برکت. پا شو یه حرکتی بزن واسه زندگیت ، ...

😞😞😞😞😞ربطی به زنگ و...من نداره.زندگیم سیاه کردن.همه جوره عذاب دارم.همسرم هم کله شقه.بعدا میترسم بدتر بشه.نه راه پس دارم نه پیش.خیلی داغونم😞😞😞بعضی چیزا دست خودآدم نیست.هرچقدرهم تلاش کنی.تاخدا نخواد نمیشه😞😞😞😞

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم تو شرایط توهم همه دوستام و هم دوره‌ای هام باردارشدن و من شدم ملاک قیاس فامیل و فقط زخم زبون ...

بخدا روانی نشدم خیلییییییییه.😂😂😂😂قاطی کردم.بچه ندارم هیچ.شوهروزندگیمم داره میپره.بخدا ازغصه خودم نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم😞😞😞😞

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

بخدا روانی نشدم خیلییییییییه.😂😂😂😂قاطی کردم.بچه ندارم هیچ.شوهروزندگیمم داره میپره.بخدا ازغصه خودم ...

هووف میدونم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
یه بزرگتری رو واسطه کن .غرور شوهرت رو بهش برگردون.

همین بزرگترها پدرمون درآوردن.وای ازبزرگترا.زندگیمون جهنم کردن.بزرگتری ندیدم ازشون💔💔💔💔هیچکی ندارم جزخدا

هووف میدونم

خیلی سخته.برات دعامیکنم خدابهت اولادسالم وصالح بده ودلت روشن بشه.ازطعنه و...نجات پیدا کنی.من که سوختم وجزغاله شدم ازطعنه وزخم زبون💔💔💔💔

پاشو آجی گلم .حداقل یه پیام بهش بده .غرورتو بزاز زیر پا

😞😞😞😞😞گلم همسرم میگه تایکیمون نمیریم وخداخودش طلاقمون نده من طلاق نمیدم وهزارررحرف دیگه.اما مستقیم نگفته زندگی میخواد یانه و...خب من هم کاری ازم برنمیادخیلییییی پیش رفتیم.دادگاه مهریه ام نزدیکه.میگه مهریه و نفقه و....هم دادم میدم اما طلاق نه.خب اگه زندگیش میخواد مستقیم حرف بزنه وراضیم کنه.ضمنا الان نمی‌ذارن همینطوری راحت برگردم و....

😞😞😞😞😞گلم همسرم میگه تایکیمون نمیریم وخداخودش طلاقمون نده من طلاق نمیدم وهزارررحرف دیگه.اما مستق ...

عزیزم اینکه تمام اتفاقایی که میخواد بیوفته رو هم از چشم خدا ببینی به ضررته

انسان اراده آزاد داره، اینکه خیلیا به یسری هدفا رسیدن یا نرسیدن در نتیجه کارای خودشونه نه اینکه همش بخاطر خدا بوده باشه

سعی کن تکیه گاهت الان خودت باشی میتونی اگه حال روحیت اوکی نیست پیش مشاورم بری آروم تر بشی برای من خیلی اینکار موثر بود

عزیزم اینکه تمام اتفاقایی که میخواد بیوفته رو هم از چشم خدا ببینی به ضررتهانسان اراده آزاد داره، این ...

وقتی من هرچی تلاش میکنم بی فایده است چی؟تاخدانخواد هیچی نمیشه😞.مشکلم اینه انگار خدا رهام کرده.یانجاتم بده یا کمکم کنه.خستم از تلاش کردن ونرسیدن به هیچی😞😞😞.مشاور فقط می‌تونه برام حرف بزنه.زندگیم خیلی سخت ترازاین حرفاش😞

وقتی من هرچی تلاش میکنم بی فایده است چی؟تاخدانخواد هیچی نمیشه😞.مشکلم اینه انگار خدا رهام کرده.یانجا ...

ولی من نمیتونم قبول کنم بلاهایی که تو جنگ و قتل سر بچه ها میاد خواست خدا بوده باشه

پس نمیدونم چی بگم

😞😞😞😞😞گلم همسرم میگه تایکیمون نمیریم وخداخودش طلاقمون نده من طلاق نمیدم وهزارررحرف دیگه.اما مستق ...

عزیزم دیگه با چه زبونی بگه دوست داره ، دوست داره که میگه طلاق نمیدم . خب مردا غرور دارن ، تو هم یه کم خودتو بشکن ، بگو درد من مهریه نیست ، من زندگیمونو دوست دارم ، خلاصه از این جور حرفا

ولی من نمیتونم قبول کنم بلاهایی که تو جنگ و قتل سر بچه ها میاد خواست خدا بوده باشهپس نمیدونم چی بگم

😞😞😞😞😞اما هست.نشنیدی میگن تاخدا نخواد برگ از درخت نمیوفته؟من به چشمم دیدم.باجون ودلم احساس کردم وزندگی کردم😞😞😞😞خداهم بخشنده اس هم ......😞💔

عزیزم دیگه با چه زبونی بگه دوست داره ، دوست داره که میگه طلاق نمیدم . خب مردا غرور دارن ، تو هم یه ک ...

تلاشم میکنم.اما خیلی میترسم ازآینده نامبهم زندگیم💔💔💔