2777
2789
عنوان

ممکنه کل سال تعطیل بشه🥺🥺کامل🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش محض رضای خدا ی روزم مارو تعطیل میکردندانش آموز نیستم شاغلم 🥲

شرکت خصوصی هستین؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

😂😂آخه بچه های گل واقعا خوشحالی داره ؟ همینجوری تو مدرسه ها معلم ها سر هر درس میگن عقبیم نمی‌رسیم م ...

نه دیگ انلاین تدریس میکنند😂😂😂😂😁

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

بیچاره معلما آنلاین درس بدن سخت تره براشون

وهمچنین دانش اموزای بیچاره که باید انلاین درس یادبگیرین.

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بی مزه س تعطیلی زیاد آدم افسرده میشه

لایک

چون گفتین لایک نکنید ریپلای کردم بگم لایک🥲😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️