2777
2789
عنوان

حموم دستشویی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 99 پست
بخار حموم با بوی گند دسشویی 🤮🤮

وا هواکش هس اصلا کثیف اونطوری نمیشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگم خب ببین شیشه ای که حمام و سرویس رو از هم جدا می‌کنه باید جنسش طوری باشه که نه از بیرون دیده ...

اره ،شیشه مشجر چارشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
جدا که نمیشه مگه اینکه داخل حموم باشه تو پشت بوم دستشویی دربیاریم که اونم تو زمستونا واقعا عذابه

جاتون کم نیست که انصافا یه نقشه خوشدست داشته باشه میشه ما هم جدیدا اومدیم آپارتمان با اینکه کلا ۱۳۰متره ولی خیلی خوش نقشست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

گلم الان همه خونه ها همینن ب حرف کسی توجه نکن با دل خوش توش زندگی کنید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
جدی میگم خب ببین شیشه ای که حمام و سرویس رو از هم جدا می‌کنه باید جنسش طوری باشه که نه از بیرون دیده ...

اینم حرفیه ولی یهو اونی که تو حمومه ندونه کسی تو دسشوییه بیاد بیرون 😂😂کلا باگ داره ولی چاره ای هم نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیر هیچ مشکلی نیست

ما حموم و دستشویی این شکلی زیاد کار کردیم توی خونه های مختلف و حتی متراژ های بالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه عالیه فقط شیشه رو طوری بگیرید از داخل بسه دید ولی از بیرون نه

😁😂🤣وااااای تصور من

اونی که داخل بتونه اونی که داره دستشویی میکنه ببینه ولی برعکس نه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینم حرفیه ولی یهو اونی که تو حمومه ندونه کسی تو دسشوییه بیاد بیرون 😂😂کلا باگ داره ولی چاره ای هم ...

وای😂😂😂😂😂این مشکل بزرگی نیست قبلش می‌تونه بگه اهم اهم کشی نیست ؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

گلم الان همه خونه ها همینن ب حرف کسی توجه نکن با دل خوش توش زندگی کنید

قربونت برم حالا خونمون هم زیاد مهمون اینا نمیاد چون نزدیک مادر شوهرمه همه میرن اونجا زنگ میزنن ماهم بریم دیگه خونه ما نیان خودمون هم باهم را میایم مجبورا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁😂🤣وااااای تصور مناونی که داخل بتونه اونی که داره دستشویی میکنه ببینه ولی برعکس نه

نه نه 🤣اون شیشه ای که سرویس و حمام رو جدا می‌کنه باید مشجر باشه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

شاید کسی تو دستشویی در حال ری....ن بود ،اونی ک تو حموم میبینه ک

خخخخ

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر