2777
2789
عنوان

بابا یکی بیاد با من زر بزنه حالم شخمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دورت بگردم سرم درده اعصابم ناقصهامروز تو باشگاه زیاد شنا رفتم شونه هام درد گرفته

خدا نکنه عزیزم

هر ادمی تو زندگیش روزای بد داره ، در اصل همین روزای نا خوش باعث میشن قدر خوشی هارو بدونیم 

نا غم نباشه خوشحالی حس نمیشه 

تا اشک نباشه خنده لذتی نداره 

نا فقیر نباشه پولداری واست لذت بخش نیست ، اعصابتو بخاطر مسائل زندگی خورد نکن همه بخشی از ما هستن .

و اینکه میگی شونه هات درد گرفتن بخاطر ورزش خیلی خوبه نشون میده تو امروزتو مفید گذروندی😍میدونی چند کیلو کالری از چربی های اشباع بدنتو سوزوندی؟ میدونی ب عمر مفیدت بیش از ۱ روز اضافه کردی؟🥲

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خدا نکنه عزیزمهر ادمی تو زندگیش روزای بد داره ، در اصل همین روزای نا خوش باعث میشن قدر خوشی هارو بدو ...

به قوربانت بم 🫂 

چشم عزیزم

ولی شدیداً به یه دوست نیاز دارم باش برم بیرون دور بزنم

پسر هم باشه مشکلی نیست 

فقققققققققط یکی باشه

به قوربانت بم 🫂 چشم عزیزمولی شدیداً به یه دوست نیاز دارم باش برم بیرون دور بزنمپسر هم باشه مشکلی نی ...

درکت میکنم عزیزم تنهایی خیلی بده 

من خودمم تا چند ماه پیش هیچکسو نداشتم باهاش بیرون برم 

انشالله ی دوست و همدم خیلی خوب پیدا میکنی گلم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

آره با این سن کمت حرف خوبی زدیمن با این سن زیادم نمیتونم هندلش کنمسگ تو روح من

هنوز وقت برای دنبال کردن چیزهای خوب داری ، ۶۰سالت که نشده ، میانگین عمر یک‌انسان ۷۵ ساله ، کلی سال وقت داری ، شاید یه روزی یه جایی یه کسی باعث خوشحالیت شد..