2777
2789

از بچگی ما تو بهترین امکانات بودیم برادرم بهترین مدرسه فوتبال شهر میرفت  بهترین غیر انتفاعی و کلاس زبان ما رو حتی کلاس موسیقی ثبت نام کردن سنتور میرفتیم اون زمان خونه هرکی میرفتیم مهمونی دور همی سنتور میزدیم اولین نفر داداشم بود پلی استیشن خرید اصلا اون زمان خیلی چیز گرونی بود بعدم بهترین کلاس کنکور رفتیم دانشگاه خوب هر مسافرتی که میخواستیم هیچی به دلمون نموند هیچ استعدادی مون از بین نرفت کلاس شنا میرفتم چون خیلی علاقه داشتم ولی هیچ سرماییه ایی به جز اینا برامون نزاشتن بابام میگه این همه خرج کردم که اخرش لنگ پول سرمایه من نباشید میگه خونه و باغ هم شاید وقف کردم من ماهگیری یادتون دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار خوبی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
من برای ازمون وکالت میخونم داداشم فیزیو قبول شده هنوز به ثمر نرسیده

پس یعنی فعلا هیچی، 

نمیخام دلسردت کنم، ولی مهم درآمده زمونه ای نیست که آدم از صفرشروع کنه، امیدوارم پدرتون درمورد وقف شوخی کرده باشه توانمندی باید به ثمر بشینه شما میتونید تا قبولی در آزمون وکالت، از زبان ات و شنات درآمد داشته باشی( البته اگه تا تهش رفتی و میتونی) ولی نداری، دقت کن دخترم با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه

پس یعنی فعلا هیچی، نمیخام دلسردت کنم، ولی مهم درآمده زمونه ای نیست که آدم از صفرشروع کنه، امیدوارم پ ...

خب ما هنوز اول راهیم مند22ام داداشم 20هنوز خیلی راه مونده بگی فایده نداره

خب ما هنوز اول راهیم مند22ام داداشم 20هنوز خیلی راه مونده بگی فایده نداره

من الان رو گفتم،هم اکنون

اکثر آدم های موفق در حین تحصیل و رشد پول درآوردن هم تو برنامه شون بوده چون قراره رو پای خودت وایسی من اینا رو گفتم