2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
ایجانم مبارکه خدا قسمت منم بکنه به سلامتی بدنیا بیاد عزیزم

مرسی عزیزم 

فقط بیخیال باش انقد ب فکر بگیر نگیرش نباش😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
حالا هرچی، قرار نیست از روابط خصوصیت اینطور واضح حرف بزنی که ای ایهاالناس من امشب میخوام فلان کارو ک ...

این حجم از منحرف بودن عادی نیست،ی فکری ب حال خودتون و افکارتون کنید 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا هرچی، قرار نیست از روابط خصوصیت اینطور واضح حرف بزنی که ای ایهاالناس من امشب میخوام فلان کارو ک ...

وا !! چه ربطی داره حالا ایشون اسمشونو همچین چیزی گذاشته نظری ندارم راجبش  اما  واسه سوال پرسیدن و آگاه شدن و از تجربیات دیگران شنیدن واسه یه امر طبیعی چه زشتی داره؟؟!!! کاملا ادبی و مودبانه گفتگو میشه طرزفکرتونو عوض کنید

وا !! چه ربطی داره حالا ایشون اسمشونو همچین چیزی گذاشته نظری ندارم راجبش اما واسه سوال پرسیدن و آگ ...

عزیزم ما که توی غرب زندگی نمیکنیم، اونجا بی حیایی مده، توروخدا جامعه رو به گناه نکشین. قباحت داره

چیزی زدی؟ خوبی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ریپلی نزن

واقعا متاسفم واسه ادمی با طرز فکر تو

بحث با تو توهینه ب خودم

برو خدا خودش کمکت کنه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
ریپلی نزنواقعا متاسفم واسه ادمی با طرز فکر توبحث با تو توهینه ب خودمبرو خدا خودش کمکت کنه

فکرکنم یه نوجوان باشه الکی اومده یه چی نوشته جدی نگیر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم تنبلی دارم اما دکترم گفت چیز خاصی نیست نمیدونم همش استرس دارم

میشی،فقط باید بیخیال باشی و استرس نداشته باشی،استرس برای باردار شدن سمه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  خدایا نینیمو سالم بزار تو بغلم،سلامتیشو فقط از خودت میخوام