سلام دوستان کسی اینجا هست که با یکبار اقدام باردار شده باشه؟ دکتر گفت یک شب در میون تا ۱۰ روز اما میخواستم بدونم کسی هست که فقط با یکبار باردار شده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا هرچی، قرار نیست از روابط خصوصیت اینطور واضح حرف بزنی که ای ایهاالناس من امشب میخوام فلان کارو ک ...
وا !! چه ربطی داره حالا ایشون اسمشونو همچین چیزی گذاشته نظری ندارم راجبش اما واسه سوال پرسیدن و آگاه شدن و از تجربیات دیگران شنیدن واسه یه امر طبیعی چه زشتی داره؟؟!!! کاملا ادبی و مودبانه گفتگو میشه طرزفکرتونو عوض کنید
حالا هرچی، قرار نیست از روابط خصوصیت اینطور واضح حرف بزنی که ای ایهاالناس من امشب میخوام فلان کارو ک ...
چیزی زدی؟ خوبی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ریپلی نزنواقعا متاسفم واسه ادمی با طرز فکر توبحث با تو توهینه ب خودمبرو خدا خودش کمکت کنه
فکرکنم یه نوجوان باشه الکی اومده یه چی نوشته جدی نگیر
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫