2777
2789
عنوان

مامان ها لطفا بیایید🫵🏻

66 بازدید | 12 پست

سر یک موضوع مدتی فکرم درگیر 

نه میتونم باهاش کنار بیام 

نه میتونم توی ذهنم حلش کنم

قبل گفتن ماجرا یک بیوگرافی کوتاه از خودم میدم💐

_من بیست پنج سالم

پسرم چهار سالش 

همسرم سی چهار پنج سالش 

درآمد همسرم خوبه خدا رو شکر 

خونه سهم ارث بهم میرسه و الان اونجا زندگی میکنم

یک مقدار طلا و شمش یک قطعه زمین کوچیک داریم

که این مقدار سرمایه هنوز برای خونه مستقل از خودمون خریدن کافی نیست چون خونه های اینجا گرون چهار میلیارد به بالا

👈🏻داستان از این قرار:

تصمیم به فرزند دوم گرفته بودم اونم بعد چند ماه جنگیدن با خودم چون صبر و گذشت عالی ندارم و یک مقدار کمال گرا هستم

با همسرم مطرح کردم کاملا مخالف فرزند دوم بود

گفت تا زمانی که خونه دیگه ای نگیریم به فکر بچه دوم نیستم چون این خونمون یک خواب هست تا اون زمان تصمیم میگیرم که فرزند دوم بخوام یا نه

الان مدتی به فکر رفتم میگم درست میگه اصلا دومی نمیخایم کی دوباره باردار بشه زایمان کنه شب بیداری بکشه و دردسر بچه داری بکشه یکم به خودم برسم و زندگی کنم و خیال‌پردازی های آینده 

اما میترسم از تک فرزندی پیشمون بشم 

یا اینکه تا اون زمان اختلاف سنی بچها زیاد بشه 

نظر شما چیه💐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوزوقت زیادداری که چهارپنج سال صبرکن اتفاقا اختلاف سنی بچه هااونقدرام بدنیس بچه اولت کمکت می کنه تو ...

پس نگران اختلاف سنی بچها نباشم و صبر کنم از نظر مالی و شرایط مطلوب من و همسرم برسه

من تو بدترین شرایط بچه اوردم و زندگیم بهتر شدهحتی الانم که باردارم سومی رو اگه بگم چه شرایطی دارم به ...

خودتون سومی میخواستید

اینکه پذیرش کامل فرزند داشته باشید و برای آینده اش برنامه ریزی کنید خوبه

خودتون سومی میخواستیداینکه پذیرش کامل فرزند داشته باشید و برای آینده اش برنامه ریزی کنید خوبه

بله تو اقدام بودم سه سال

خیلی اتفاقای بدی برام افتاد ولی پشیمون نشدم

خودم جراحی خیلی سختی داشتم

دخترمم لوسمی داره همش بیمارستان بودم امسال

و خدا بهم عنایت کرد

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
بچه های من ۱۲سال فاصله سنی دارن خیییلی راضی هستم.اما دیدم کسایی که فاصله سنی بچشون کمه خیلی اذیت می ...

عزیزم اختلاف سنی برای مادر و پدر عالیه ولی برای بچها خوب نیست مخصوصا اینکه دو جنس مخالف باشند

اما واقعا نمیشه آدم تمام خوبی ها باهم بخواد 

باید طبق شرایط تصمیم بگیره 

عزیزم اختلاف سنی برای مادر و پدر عالیه ولی برای بچها خوب نیست مخصوصا اینکه دو جنس مخالف باشنداما واق ...

درسته.ولی خوب ما خونه مادرشوهرم زندگی می‌کنیم که دوتا بچه هم سن پسرم جاریم داشت دوتا خواهرشوهرم.درواقع دور و بر پسرم همیشه پر بچه بود که همه مثل خواهر برادر بودن و تنها نبود.تنهایی بده

درسته.ولی خوب ما خونه مادرشوهرم زندگی می‌کنیم که دوتا بچه هم سن پسرم جاریم داشت دوتا خواهرشوهرم.دروا ...

الان زنگ زدم با مشاور صحبت کردم 

خودش تک فرزند داره

گفت دو تا باشه بهتر 

عجله نکن 

صبر کن پسرت بره مدرسه بعد اقدام کن