2777
2789

هیچ کلاسی نرفتم چیزی بلد نبستم الانم شوهرم با کار کردنم مخلافه 

یه خانوم تنها تو شهر غریب صبح تا شب تو خونه تنهام 

واقعن خیلی دلتنگ خانوادم میشم امروز از پیشم رفتن و از صبح تا حالا کارم شده گریه 

چیکار کنم

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خودت دوست داری کار کنی به همسرت بگو 

ولی خب کارای متفرقه میتونی کتاب بخونی

باشگاه بری ورزش کنی

دوست پیدا کنی با دوستات وقت بگذرونی

کلاسای مختلف ثبت نام کنی

چیزای جدید یاد بگیری

چقد سوسولی 

ب چی علاقه داری؟؟؟

من یه دفتر رنگ‌آمیزی بزرگ سالان دارم هروقت حوصلم سر میره میرم دفترمو رنگ میکنم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چقد سوسولی ب چی علاقه داری؟؟؟من یه دفتر رنگ‌آمیزی بزرگ سالان دارم هروقت حوصلم سر میره میرم دفترمو رن ...

به فروشندگی ولی همسرم مخلافه بیرون کار کردنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۵ساله آنلاین شاپ دارم راه و رسم فروش رو یاد گرفتم نمیدونم چی شد که یهو دلم خواست رایگان کمکت کنم ...

چجوری میتونی کمکم کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به فروشندگی ولی همسرم مخلافه بیرون کار کردنه

خب توی خونه خودتو مشغول کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خب توی خونه خودتو مشغول کن

به چه کاری منم همین سوالم بود بیست چاری تلویزیون روشنه مردم انقد فیلم ترکی دیدم دیگه زبونشون رو یاد گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به چه کاری منم همین سوالم بود بیست چاری تلویزیون روشنه مردم انقد فیلم ترکی دیدم دیگه زبونشون رو یاد ...

کیک بپز

غذاهای جدید رو امتحان کن و درست کن

خونه تکونی کن و مرتب کردن

مروارید دوزی روی لباس 

سنگ دوزی یا نقاشی کشیدن