یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب الان نباید تاپیک خیانت ببینم وقتی ذهنم مسموم شده
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
نمیدونما... ولی من معمولا تاپیکای خیانتی نی نی سایتو باور نمیکنم، خصصو از وقتی ک مد شد، یه مدت ک خیلی زیاد بود... هرروز پربازدید یه خیانت بود...
آخه اونیک در حاا خیانت دیدنه، یا به تازگی خیانت دیده فکنکنم انقد حال و حوصله داشته باشه ک بیاد تاپیک بزنه و تعریف کنه و... مخصوصا خیانت های عجیب غریب و جنجالی
حالا مثلا طرف چند سال گذشته، اومده داره درد و دل میکنه ک یادم نمیره و... یه چیزی...
🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده