2777
2789
عنوان

واقعا باورم نمیشه همچین دخترایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست
خب همین دیگه منم میگم شوهر خوب اما نه هر شوهری ولی دخترا رو دیدم میگن عیب نداره فقط شوهر باشه

منم زیاد دیدم و عصبی میشم که چرا یه دختر باید اینقد اعتماد بنفس نداشته 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه تو تاپیکات دنبال شوهری 😁😂

اره همه تاپیکای من در مورد شوهره تففف ۸۰ میلیون ایرانی ی شوهر از توشون واسه من در نمیاد🤣

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

متاسفم از دوست پسر کتک بخوره کسیاینقدر خودشونو بی ارزش میکنن که پسری که هیچ نسبتی باهاشون نداره ...ر ...

ما تو دوران آشنایی یه بار تو ماشین یه لحظه به دخترا نگا کرد منم گفتم چرا نگا کردی برگشت یه سیلی زد بهم گفت به تو چه 💔

خیلی محکم نزد ولی خب من دلم شکست...الانم روزگارمو سیاه کرده همین امروز کلی از دستش گریه کردم 

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اره همه تاپیکای من در مورد شوهره تففف ۸۰ میلیون ایرانی ی شوهر از توشون واسه من در نمیاد🤣

ان شاء الله بهترینش قسمتت شه و خوشبخترین باشی صبر کن فقط 😁❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ما تو دوران آشنایی یه بار تو ماشین یه لحظه به دخترا نگا کرد منم گفتم چرا نگا کردی برگشت یه سیلی زد ب ...

به چی فکر کردی که مرحله اشنایی زده تو صورتت و موندی 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منم کلا مخالفم با دوستی و حرفم ترویج دوستی نبود ولی خب اگه کسی میخواد دوست بشه باید با یه ادم حسابی ...

عزیزم دوستی کلا مشکل داره باید زیر نظر خانواده ها آشنا شن 

ارتباط خارج از عرف با نامحرم حرامه 

به چی فکر کردی که مرحله اشنایی زده تو صورتت و موندی

من یک عدد گاو بیشعور نفهم هستم و خیلی ساده ام خاک تو سر من واقعا😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدم.

دوستی دارم که توی ماه عسل تا حد مرگ کتک خورد و خانواده حمایت کردن و جدا شد. ولی به یک ماه نکشید که برگشت... 

اینا اکثرشون درگیر طرحواره ان

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...